Ponturi, pronosticuri, analiză: Serie A – Lazio vs Sassuolo

Lazio vine după o calificare în dauna Galatei în Europa League și încearcă să prindă locurile care duc anul viitor în aceeași competiție. Sassuolo spera si ea, macar pe hartie, la TOP 6.

Locul 8 în Serie A, echipa lui Ștefan Radu vine după o serie de partide în care au alternat evolutiile bune și extremde slabe. Șase puncte au intrat în contul biancocelesti pe baza a trei remize cu Frosinone, Genoa și Udinese și a unei victorii cu Hellas Verona. Napoli s-a impus însă fără probleme pe Olimpico și nu este de mirare că fanii vin doar în număr mic la meciuri. Laziali au o medie de spectatori de doar 30% din capacitatea arenei din Roma.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile din Serie A!

Sassuolo se află pe poziția a șaptea în Serie A cu un punct și un loc peste Lazio. O victorie, patru remize și trei înfrângeri au strâns neroverdi în ultima perioada. În ultimele trei partide au reușit să și marcheze din nou și au luat doar cinci puncte – unul pe teren propriu cu Palermo, unul la Verona cu Chievo și trei cu Empoli în ultima etapă.

Lazio îi are pe De Vrij și Gentiletti indisponibili. Este anunțat Ștefan Radu ca titular.

Sassuolo nu se poate baza pe decarul Karim Laribi, accidentat. Lipsește și un om extrem de important la mijloc, Simone Missiroli, suspendat.

Pariază aici pe meciurile din Serie A – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

Victoria din etapa trecută a fost una importantă pentru neroverdi. Ultima victorie dată de la începutul lui ianuarie, pe terenul lui Inter. Sassuolo mizează pe jucători tineri. Este una din cauzele parcursului mai slab din ultima perioada. Acerbi și Cannavaro rămân oameni de baza într-o echipa care a renunțat prea lejer la Floccari și Floro Flores. Primul a plecat la Bologna și a și marcat în meciul direct dintre cele două echipe spre regretul fanilor de pe Mapei Stadium. Floro Flores a ajuns la Chievo. Diego Falcinelli și Marcello Trotta sunt numele propuse pentru a-i înlocui pe cei doi.

Nu este o situație prea fericită mai ales că Berardi și Sansone au o perioada mai slabă, iar Defrel are slabe șanse să îl poată înlocui pe Zaza, cel puțin pentru moment. Etapa trecută a demonstrat din plin acest lucru. Jocul bun al lui Berardi a ridicat întreaga echipa, dar forma sa este oscilantă. Este dificil ca echipa dintr-un oraș de 40.000 de locuitori să fie pretedent la un loc în cupele europene. Parteneriatul cu Juventus are și puncte bune, dar și efecte negative, iar fotbaliștii cu care Sassuolo se gândește să înfrunte cluburile din Europa vor pleca tocmai spre aceste echipe …

Primul 11 ar putea fi următorul:

Lazio : Marchetti; Basta, MAuricio, Hoedt, Radu; Milinkovic, Biglia, Cataldi; Candreva, Djordjevic, Mauri.
Pe bancă: Berisha, Guerrieri, Bisevac, Konko, Braafheid, Onazi, PArolo, Lulic, Keita, Felipe Anderson, Klose, Matri.

Sassuolo : Consigli; Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso; Pellegrini, Magnanelli, Duncan; Berardi, Defrel, Sansone.
Pe bancă : Pegolo, Pomini, Gazzola, Anței, Longhi, Terranova, Biondini, Politano, Broh, Falcinelli, Trotta.

În meciul tur, Sassuolo a câștigat cu 2 la 1. Au marcat Berardi și Missiroli pentru învingători, respectiv Felipe Anderson pentru Lazio.

Ambele marcheaza, cota 2.05 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Victorie Lazio, 1 solist, cota 1.70 la Fortuna unde aveti bonus 175 RON doar prin Superpont, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Filip Djordjević marcator, cota 2.43 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply