Ponturi, pronosticuri, analiză: Coppa Italia – Milan vs Alessandria

Semifinalele Cupei Italiei se strecoară oarecum discret în programul acestei săptămâni. Este vorba despre două partide care, teoretic nu poat aduce surpize dat fiind rezultatul din tur. Milan s-a impus cu 1 la 0 în prima manșă și se îndreaptă spre o finală în compania Juventusului care și-a asigurat un 3 la 0 în față lui Internazionale. Înfrângerea din primul meci nu o impieidica pe Alessandria să viseze la marea finală.

Milan se află pe locul 6 în Serie A și are șanse reale să urce cel puțin încă un loc în clasament. Echipa se află într-o perioada bună, cu unsprezece meciuri fără înfrângere ( 7 victorii, 4 remize). Ultimele partide au insemnat victorii cu Genoa și Torino și o remiză pe terenul lui Napoli.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Pentru Alessandria lucrurile nu stau la fel de bine. Echipa a coborât pe locul 5 în Lega pro ( ex- Serie C). De la înfrângerea cu Milan în cupa, I grigi au jucat șase partide în campionat și au câștigat doar una. Se adaugă doau remize sit rei înfrângeri. Alessandria a pierdut și în acest week-end, pe teren propriu cu Bassano Virtus o contracandidata la promovarea în Serie B.

Milan a primit o lovitură neașteptată prin accidentarea atacantului Mbaye Niang. Este ceva surprinzător pentru că totul vine după un …“aquaplaning”. nian masinaAșa și-a prezentat francezul accidentul de mașină avut sâmbătă seară.

Este o poveste veche pentru Niang aceasta cu mașinile pe care fie le conduce fără permis, fie le face praf… Tot praf s-ar putea să fie și finalul de sezon la Milan.

milan 1 Rossoneri nu se pot baza în continuare pe Mexès, Diego Lopez, Rodrigo Ely și Luiz Adriano. Revine însă Montolivo, element extremde important în linia mediană. Sinișa Mihajlovic va alinia totuși o echipa cu multe noutăți față de ultimele partide. Problemele lui Niang sunt o ocazie pentru Mario Balotelli, Menez sau Boateng de a fi titulari, cel puțin în meciul de azi. Abbiati, Calabria, De Sciglio, Jose Mauri sau Poli sunt oamenii pe care îi vom vedea în teren la această partida.

Poti miza si tu pe meciurile din Italia! Aici ai cote excelente si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Alessandria nu are nume cunoscute în lot – excepție pot face argentinianul Santiago Morero, trecut pe la Chievo sau experimentatul Massimo Loviso fost jucator la Bologna și Torino. Fostul internațional de tineret Antimo Iunco nu a mai jucat din luna ianuarie, iar în atac se va miza pe Riccardo Bocalon și pe noua achiziție Simone Iocolano, care îi ia locul lui Manuel Fischnaller.

Manuel Marras este un jucător de reținut în banda dreapta a atacului Alessandriei. În linia mediană se va miza pe Simone Branca, folosit puțin în cupa, dar om de baza în campionat, alături de Loviso și Gianluca Nico. O altă varianta este cea cu Vitofrancesco și Mezavilla, ultimul fiind și unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei. Excelentul portar Vanucchi va fi titular.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Milan : Abbiati; Calabria, Romagnoli, Zapata, De Sciglio; Honda, Mauri, Poli, Boateng; Menez / Bacca, Balotelli.

Alessandria : Vannucchi; Sabato, Terigi, Morero, Sperotto; Branca / Vitofrancesco, Mezavilla, Nicco; Iocolano / Fischnaller, Bocalon, Marras.

Total goluri 0-2, cota 2.00 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Milan, peste 0,5, cota 1.47 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri, sub 3,5, cota 1.43 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

 

Leave a Reply