Ponturi pariuri fotbal – Cesena vs Salernitana – Serie B

In ultimul meci al rundei cu numarul 30 din Serie B, Cesena va primi pe Stadio Dino Manuzzi pe Salernitana, echipa care chiar daca este pe penultimul loc in clasamentul celei de-a doua ligi italiene, inca pastreaza sanse mari pentru salvarea de la retrogradare. Duelul de la Cesena va fi oficiat la centru de L. Baracani, ajutat la cele doua tuse de M. Bottegoni si E. Prenna.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Cesena vs Salernitana Premergator duelului de pe Stadio Dino Manuzzi, Cesena ocupa locul al 5 lea in Serie B cu 47 de puncte, insa o victorie in aceasta seara nu poate duce formatia gazda decat pana pe locul 3, distanta in acest moment fata de Cagliari si Crotone, a doua si prima clasata in Serie B fiind de 15 respectiv 16 puncte.

Echipa probabila Cesena (4-3-1-2) : Gomis – Perico, Capelli, Caldara, Renzetti – Kone, Sensi, Kessie – Ciano; Ragusa, Djuric.

Cum de un loc direct promovabil nici nu poate fi vorba in cazul Cesenei, cele doua amintite mai sus fiind scapate deja in promovate in Serie A, gazdelor nu le mai ramane decat sa apere acest loc care ii duce in acest moment in play-off-ul pentru a treia echipa promovata in Serie A. Chiar daca in acest moment Cesena pare linistita in aceasta pozitie a 5 a, cu siguranta loc de pasi gresiti nu este loc deloc, atata timp cat Bari, prima formatie aflata in acest moment in afara pozitiilor de play-off, este la numai 3 puncte in spate, gata oricand sa profite de orice pas gresit al gazdelor de astazi.

Citeste aici si avancronica partidei Freiburg vs RB Leipzig din 2.Bundesliga

De partea cealalta, Salernitana, dupa cum am mai spus si in introducerea acestui articol, chiar daca este pe penultimul loc in Serie B, inca pastreaza sanse pentru salvarea de la retrogradare, atata timp cat prima formatie aflata in acest moment deasupra liniei rosii, Lanciano, se afla la numai 6 puncte distanta.

Echipa probabila Salernitana (4-4-2) : Terracciano – Colombo, Bernardini, Bagadur, Franco – Gatto, Moro, Odjer, Zito – Coda, Bus.

Salernitana a castigat doar un singur meci in ultimele 11 disputate in Serie B, intr-adevar nu poti scapaCesena vs Salernitana de la retrogradare cu o singura victorie in atatea partide, insa ATENTIE, Salernitana a marcat de fiecare data cel putin un gol in 7 dintre aceste 11 dueluri, pe ultimele 3 chiar a reusit sa le termine la egalitate cu gol inscris. Cei drept, Salernitana a ramas singura echipa din Serie B care inca nu a reusit sa castige pe teren strain, insa un gol inscris de oaspetii duelului de pe Dino Manuzzi, nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni, atata timp cat Salernitana da semne ca ar putea sa se salveze de la retrogradare.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Nu va fi simplu intr-adevar ca Salernitana sa castige pe terenul Cesenei, insa dupa cum am mai spus, cu siguranta poate inscrie, chiar daca formatia gazda a primit doar 7 goluri pe teren propriu in 15 partide jucate pe Dino Manuzzi, insa pana la urma Cesena are puterea dar si valoarea pentru a se impune in fata Salernitanei, chiar daca aceasta va inscrie un gol.

Ponturi si pariuri Cesena vs Salernitana

Cesena sa castige @ Cota 1.64 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Cesena sa castige & ambele marcheaza @ Cota 4.10 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply