Ponturi pariuri fotbal – Cesena vs Cagliari – Serie B

Vineri seara incepand cu ora 22.00, Cesena va primi pe Stadio Dino Manuzzi, vizita liderului din Serie B dupa disputarea a 27 de etape din esalonul doi italian, Cagliari.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 200 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Cesena vs CagliariPremergator disputei de pe Stadio Dino Manuzzi, Cesena, este pe locul 4 in Serie B, loc care asigura participarea in play-off-ul pentru promovare. Cum Cesena nu mai are absolut nicio sansa la un loc direct promovabil, Crotone, echipa aflata acum pe cel de-al doilea loc direct promovabil in Serie A, fiind deja la 13 puncte distanta, echipei gazda de astazi nu-i mai ramane decat sa apere acest loc de play-off.

Echipa probabila Cesena (4-3-3) : Gomis – Fontanesi, Caldara, Magnusson, Renzetti – Kessie, Kone, Sensi – Ciano, Djuric, Garritano.

Loc care trebuie aparat cu orice pret, Brescia, Avellino, Ternana sau chiar Trapani, formatii aflate in acest moment in afara locurilor de play-off, avand toate sansele de a pune mana pe locul Cesenei sau pe locul celor de la Novara, Bari, Entella sau Spezia, echipe aflate in acest moment pe loc de play-off, atata timp cat primele sunt la maxim 7 puncte de locul ocupat de Cesena, echipa cel mai bine pozitionata in clasament fata de formatiile amintite ca fiind pe locuri de play-off.

Citeste aici si avancronica partidei FC. Koln vs Hertha Berlin din Bundesliga

De partea cealalta, Cagliari, nu are de aparat decat pozitia de lider. De fapt nu de aparat, ci mai mult deCesena vs Cagliari mentinut, Crotone, echipa aflata in acest moment pe locul 2 fiind la 5 puncte in spate. Singura amenintare ar putea veni de la ocupanta locului 3, Pescara, insa sunt sanse foarte mici ca liderul sa mai fie prins din urma de cineva, spre exemplu Pescara fiind la numai putin de 13 puncte in spatele liderului.

Echipa probabila Cagliari (4-3-1-2) : Storari – Barreca, Krajnc, Salamon, Balzano – Fossati, Colombatto, Cinelli – Joao Pedro – Melchiorri, Farias. 

In afara de infrangerile cu Crotone si Brescia din campionat si Inter din Cupa, Cagliari nu mai pierde cu nimeni in Serie B din octombrie 2015, timp in care a reusit sa bifeze numai putin de 14 victorii si doar 3 rezultate de egalitate. Cele 52 de goluri marcate de Cagliari in aceste prime 27 de etape din acest sezon, fac ca ofensiva oaspetilor de astazi sa fie cea mai buna din Serie B, iar cele doar 24 de goluri primite, plaseaza defensiva liderului, pe locul 2 in clasamentul echipelor din Serie B, cu cele mai putine goluri primite.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

De 7 ori s-au intalnit cele doua pana la disputa din aceasta runda, balanta inclinand clar catre formatia oaspete, datorita celor 4 victorii, fata de numai doua cate au gazdele acestei partide. O singura partida, s-a incheiat la egalitate intre cele doua, rezultat care ar putea fi bifat si astazi, in conditiile in care cele doua formatii ar fi multumite si cu un egal, insa daca va fi sa fie asa, cred ca vom avea un egal cu goluri, la fel cum a fost si singura partida terminata la egalitate intre cele doua, 1-1.

Ponturi si pariuri Cesena vs Cagliari

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.86 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

DE INCERCAT : Egalitate cu goluri @ Cota 4.40 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri

 

Leave a Reply