Avancronici fotbal : Serie A – US Sassuolo vs Torino FC

Este o partida restanță din etapa a 16-a a campionatului italian. Meciul are “darul” de a le obosi pe protagoniste înainte de partidele programate la final de săptămână – Sassuolo joacă pe teren propriu contra Bolognei, iar Torino se deplasează la Florența. Este practic primul duel dintre cele două echipe în actualul sezon, unul care trebuie să le ajute în lupta pentru un loc în cupele europene.
Gazdele se află pe poziția a 7-a și pot urca din nou pe 6 în cazul unei victorii. După o serie de 4 meciuri fără victorie ( 2 remize cu Fiorentina și Udinese și 2 înfrângeri cu Genoa și cu Cagliari în cupă), clubul din Emilia-Romagna a câștigat cu 3 la 1 pe terenul Sampdoriei. Au urmat însă alte două remize cu Hellas și Frosinone, dar și victoria din deplasare cu Inter. Elanul echipei condsue de Eusebio Di Francesco s-a diminuat din nou după un 3 la 1 încasat la Napoli.

Nu ezitati sa mizati pe aceasta partida si sa profitati de bonusurile oferite!

Oaspeții au reușit o serie bună cu 3 victorii în campionat și cupă plus un meci nul cu AS Roma, dar a urmat o serie de 4 eșecuri consecutive cu Juventus, Udinese, Napoli și Empoli . Lucrurile au revenit oarecum la normal, cu 4 la 2 împotriva lui Frosinone în ultima etapă.
Se anunță un meci interesant, cu Sassuolo o adevărată forță pe teren propriu și cu un sistem de joc gândit nu că să nu piardă ci ca să câștige și asta și cu stil, dacă se poate. Dacă toată lumea admira linia ofensivă a echipei neroverdi, mai interesantă este evoluția duetului Magnanelli – Missirolli, care face legătura între linii. Un alt jucător de reținut este fundașul Acerbi care a devenit un om de baza și în ochii selecționerului Italiei. Domenico Berardi nu reușește un sezon bun, dar Floro Flores, Floccari – până la plecarea la Bologna, tinerii Politano și Pellegrini, Defrel și Duncan, cu așteptări mai mari de la ultimii doi, reușesc să o mențină pe Sassuolo în zona de TOP 6.

Poti paria live pe aceasta partida – aici ai cele mai bune cote!

Torino vine cu un sistem 3-5-2 pe care Giampiero Ventura nu îl va schimba atât timp cât funcționează. Sistemul permite atacuri rapide cu Maxi Lopez, Quagliarela sau Belotti la finalizare. Aducerea lui Ciro Immobile poate însemna un plus și Torino să fie capabilă să evite eșecuri precum cel cu Udinese, 0 la 1, cu adversarul rămas în zece oameni, dar cu o echipa granata debusolată și lipsită de încredere. Fazele fixe rămân specialitate casei cu Kamil Glik nereușind încă să marcheze, desi anul trecut a avut nu mai puțin de 7 goluri înscrise în campionat și unul în Europa League.

Lotul deplasat de FC Torino este format din portarii Luca Castellazzi, Salvador Ichazo – titular cu Frosinone uruguayanul, a încasat doua goluri si Daniele Padelli, fundașii Cesare Bovo, Kamil Glik, Nikola Maksimovic, Cristian Molinaro – veriga slabă până cum în defensivă, cu multe pase greșite, Emiliano Moretti, Gaston Silva, Davide Zappacosta, mijlocașii Afriyie Acquah, Daniele Baselli, Marco Benassi, Alessandro Gazzi, Giuseppe Vives și atacanții Andrea Belotti, Ciro Immobile, Josef Martinez și Fabio Quagliarella.

Gazdele se bazează pe Alberto Pomini, Andrea Consigli și Gianluca Pegolo, portari, Alessandro Longhi, Luca Antei, Sime Vrsaljko, Federico Peluso, Francesco Acerbi, Lorenzo Ariaudo, Leonardo Fontanesi, Marcello Gazzola și Paolo Cannavaro, fundași, Francesco Magnanelli, Lorenzo Pellegrini, Davide Biondini, Karim Laribi, Alfred Duncan, mijlocași, Diego Falcinelli, Matteo Politano, Nicola Sansone, Nicholas Pierini, Domenico Berardi și Gregoire Defrel, atacanți.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Sportingbet .

Total goluri, sub 2,5 cota 1.62 la casa de pariuri online NetBet.

Șansă dublă, X sau 2 cota 1.52 la Unibet.

Kamil Glik marcator, cota 14.50 la NetBet.

Leave a Reply