Avancronici fotbal : Serie A – Empoli FC vs AC Milan

Este un nou meci de urmărit din Serie A, un campionat care își revine treptat la nivelul ridicat cu care ne-a obișnuit în anii 90-2000. Ambele echipe luptă pentru un loc în cupele europene, iar Milan speră să iasă cu bine dintr-o perioada încărcată, cu meciuri și în cupă. După partida de azi urmează duelul cu Alessandria și derby-ul cu Inter.

Cele două echipe sunt vecine de clasament. Empoli se află pe poziția a opta la doar un punct de adversar, care ocupă locul 6. Clubul din Toscana are 16 puncte câștigate în ultimele 7 partide. Învingători în meciurile cu Lazio, Hellas Verona, Carpi, Bologna și Torino, cei de la Empoli au pierdut cu Inter, 0 la 1 și au scos un punct important în ultima etapă pe terenul lui Chievo. Milan se află într-o formă similară, cu o singură înfrângere în ultimele 10 partide jucate. Învinși de Bologna, rossoneri au revenit cu o remiză la Roma și o victorie clară cu Fiorentina.

Aici aveti cele mai bune cote pentru partidele din Serie A!

Vă spun sincer că este un meci pe care îl aștept cu un mare interes. Empoli are evoluții excelente și de la viața fără Sarri, care se anunța foarte grea, a ajuns la “renașterea” lui Massimo Maccarone susținut de un Riccardo Saponara care merită un loc în lotul pentru EURO . 5 goluri și 6 pase decisive are Saponara, iar Milan are ce regreta pentru că l-a pierdut. Sistemul 4-3-1-2 gândit de Marco Giampaolo este bun, dar echipa nu poate păstra/conserva un rezultat – vezi meciurile cu Bologna sau Fiorentina . Lorenzo Tonelli, Andrea Costa, Mario Rui, Leandro Paredes sau Zielinski sunt capabili de evoluții mai bune în defensivă, iar jocul lor este în continuă creștere . Locul ocupat și jocul prestat le permit să lupte pentru cupele europene, dar eu i-aș vedea acolo în 2 sau 3 ani.


Clubul toscan  își dorește clar să devină un reper în fotbalul Italian. Primăria din Empoli a primit deja un proiect de modernizare a stadionului Carlo Castellani, o investiție evaluata la circa 12 milioane de euro. Președintele lui Empoli, Fabrizio Corsi a popus chiar și construirea unei noi arene, proiect neagreat de autoritățile locale. Conform modelului Sassuolo care are un parteneriat bun cu Juventus, Empoli are varianta AS Roma – Skorupski et Paredes sunt împrumutați de la clubul din capitală. Trebuie luat în calcul și centrul propriu de copii și juniori care este unul de calitate. Vincenzo Montella și Antonio Di Natale au plecat de aici în trecut, iar recent vorbim despre Lorenzo Tonelli, Assane Dioussé sau Manuel Puciarelli.

Nu ezitati sa mizati pe acest meci- aveti cote excelente la live si bonus la deschiderea contului!

Empoli va avea un meci greu azi, forma adversarului și problemele de lot fiind un factor decisiv. Saponara și Laurini revin după accidentări, dar lipsesc Livaja și Mchedlidze în atac și Andrea Costa în defensivă. Tânărul mijlocaș central Leandro Paredes este suspendat.
Milan nu se poate baza pe Menez, Mexes și Rodrigo Ely. Atacantul Alessio Cerci a plecat la Genoa, dar Luiz Adriano a revenit din China fără a se fi finalizat transferul său. Brazilianul nu face parte din lot pentru această partidă.

Primul 11 ar putea fi următorul :

EMPOLI : Skorupski; Laurini, Tonelli, Barbă, Mario Rui; Zielinski, Dioussè, Buchel; Saponara; Pucciarelli, Maccarone.
Pe bancă : Pugliesi, Pelagotti, Camporese, Bittante, Zambelli, Maiello, Croce, Krunic, Piu
MILAN : Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Bertolacci, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.
Pe bancă : Abbiati, Livieri, Calabria, Simic, Zapata, De Sciglio, José Mauri, Poli, Boateng, De Jong, Kucka, Balotelli.

Mci nul, X solist, cota 3.20 la Sportingbet.

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.36 la Fortuna.

Ambele marchează, cota 1.90 la NetBet.

Leave a Reply