Avancronici fotbal : Cupa Italiei – Spezia Calcio vs US Alessandria

Cupa Italiei se dovedește o competiție placuta și care este mai atractivă decât în alți ani. În ciuda formatului care favorizeaza echipele mari, avem meciuri interesante în faza sferturilor. Spezia și Alessandria ne-au oferit partide excelente cu “victime” precum AS Roma, Brescia, Palermo sau Genoa. Este inutil spunem duelul de azi dintre cele două este important, miza fiind o semifinală de Coppa Italia.

Aveti aici meciul in transmisune directa si o oferta excelenta pentru a paria live.

Promovată în serie B după sezonul 2-11-2012, Spezia nu are un sezon prea bun în liga secundă din Italia. Cu excepția a două echipe, Crotone și Cagliari, care joacă chiar azi în meci direct, de la locul 5 în jos situația este “tensionată” cu diferențe de 11-14 puncte între locurile 5-6 și echipele de pe pozițiile 12-20. Este o omogenitate care lasă loc pentru surprize în lupta pentru play-off. Spezia s-a impus în fața Romei, pe Olimpico în cupă, dar nu a mai câștigat de atunci, având 3 remize cu Brescia, Como și Bari și un eșec clar 3 la 0 la Ascoli. În lot se află jucători cu experiență și cv-uri rezonabile. Se remarcă portarul agentinian Chicholoza, format la River Plate, atacantul brazilian Nenê – ex Cagliari și Hellas Verona, fostul golgeter de la Napoli, Emanuele Calaiò, fundașul de bandă Ivan Martic sau talentatul Filippo de Col adus de la Cesena.


Situația este similară și pentru Alessandria. Duelul cu Spezia este un meci care aduce o șansă importantă pentru echipa nou promovată în Lega Pro – Serie C .  Alessandria a avut o serie excelentă de 6 victorii la rând în campionat, Cupa Italiei și Cupa Italiei pentru amatori, ocupând locul 1 în seria sa din Lega Pro.  După calificarea în sferturile cupei prin eliminarea celor de la Genoa, a urmat o perioada mai complicată, cu 2 remize cu Reggiana și Padova și un eșec cu FeralpiSalo, echipă care trage și ea la promovare.  Alessandria a pierdut poziția de lider și se află acum pe locul 2.  În lot se află jucători experimentați precum căpitanul Santiago Morero, trecut prin Serie A la Chievo, mijlocașul Massimo Loviso, fost la Bologna,Torino și Parma, atacantul Antimo Iunco, fost internațional de tineret . Se remarcă și alți doi atacanți și ei foști internaționali de tineret, Manuel Fischnaller și Michele Marconi. În formă bună este și Ricardo Bocalon, autor a 10 goluri în acest sezon, un vârf puternic, trecut pe la Inter, Cremonese sau Carpi . Portarul Vanucchi, uruguayanul Cristian Sosa – trecut și pe la TârguMureș, braziliano-italianul Adriano Mezavilla, un număr 4 bun, trecut pe la Pisa, Catania sau Perugia și croatul Celjak sunt alte nume de reținut din lotul echipei din Piemont care l-a dat fotbalului italian pe un oarecare Gianni Rivera …

notăm este pentru prima dată din 1984 încoace când o echipă din serie C ajunge în sferturile cupei. La Genova au fost peste 2.500 de fani din orașul lui Umberto Eco, echipa urmând fie și azi susținută de o galerie puternică.

Meci nul, X solist, cota 3.40 la Sportingbet.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.95 la Fortuna.

Total goluri Alessandria, peste 0,5, cota 1.64 la NetBet.

Total goluri, sub 2,5, cota 1.65 la casa de pariuri online Fortuna.

Se califică Alessandria, cota 3.00 la Unibet.

Leave a Reply