Ponturi pariuri fotbal – Chiasso vs Wil – Elvetia Challenge League

Luni inceapnd cu ora 20.45, Chiasso, locul 6 inaintea acestei dispute din Elvetia- Challenge League ( mentionam ca la ora redactarii acestui articol Aarau inca nu jucase cu Scgaffhausen ), va primi pe Stadio Comunale di Chiasso, vizita locului secund in cel de-al doilea esalon al Elvetiei, Wil.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Chiasso vs WilDupa cum am mai spus si in introducerea acestui articol, gazdele de la Chiasso ocupau pozitia a 6 a in clasamentul din Challenge League inaintea disputei cu Wil, cele 27 de puncte pe care le are acumulate, o tin la doar 4 puncte de locul retrogradabil in cel de-al treilea esalon fotbalistic ( mentionam ca la ora redactarii acestui articol Aarau inca nu jucase cu Schaffhausen, Schaffhausen fiind ultima clasata ).

Insa, un succes in fata locului secund, poate duce gazdele acestei partide pe locul 5, cele 30 de puncte pe care le-ar acumula, tinandu-le pe acestea la 7 puncte in spatele adversarei de astazi, dar ar face ca, Chiasso, sa se indeparteze cel putin pentru o etapa de ultimul loc al clasamentului.

Citeste aici si avancronica partidei Freiburg vs RB Leipzig din 2.Bundesliga

De partea cealalta, Wil este pe locul 2 in Challenge League, fara absolut niciun fel de presiune. LoculChiasso vs Wil retrogradabil fiind la numai putin de 14 puncte in spate, in timp ce despre o promovare nici nu poate fi vorba, atata timp cat prima clasata este la 9 puncte distanta, insa se poate duce la 12 daca va castiga cu Xamax ( la fel, mentionam faptul ca la ora redactarii acetui articol Lausanne inca nu jucase cu Xamax ).

Asadar, Wil, cu siguranta nu mai are pentru ce trage, singurul obiectiv al oaspetilor de astazi fiind acela de a termina campionatul in pozitia a 2 a, iar in sezonul viitor sa atace promovarea scapata in acest sezon.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

De partea cealalta, Chiasso nu are alt obiectiv decat victoria in duelul de astazi, victorie care ar indeparta-o cel putin pentru moment de locul retrogradabil, care era la 4 puncte in spate inaintea de startul acestui meci, insa ATENTIE, daca Schaffhausen va castiga cu Aarau, atunci acestia vor veni la numai un punct in spatele gazdelor de astazi, obligandu-i pe acestia sa castige toate cele 3 puncte puse in joc, cu orice pret ( mentionam ca la ora redactarii acestui articol Aarau inca nu jucase cu Schaffhausen ).

Ponturi si pariuri Chiasso vs Wil

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.71 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Chiasso – Handicap asiatic 0 ( la egal miza se ramburseaza ) @ Cota 2.14 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

 

Leave a Reply