Ponturi pariuri fotbal – Academica Clinceni vs Rapid Bucuresti – Liga a II a

Duminica incepand cu ora 12.00, Academica Clinceni va primi in cadrul rundei cu numarul 19 din Liga 2 a – Seria 1, vizita ocupantei locului secund in aceasta serie, Rapid Bucuresti.

Rapid Bucuresti se afla in acest moment pe locul secund in Liga a II a – Seria I, cu 36 de puncte, cu 3 mai putine fata de liderul Dunarea Calarasi, insa si cu doua meciuri mai putin disputate fata de fosta formatiei a actualului antrenor de la Voluntari, Ionel Ganea.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Liga a II a, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

„Din punctul meu de vedere a fost un cantonament foarte reusit. Am avut parte de adversari puternici, a fost foarte bine si pentru club, pentru ca nu s-a cheltuit niciun ban. Pentru noi a fost o experienta fantastica, indienii fiind foarte ospitalieri, a fost total diferit fata de ce e în Europa, ca mentalitate, ca stil de viata, totul e diferit” – a declarat Dan Alexa pentru presa din Romania imediat dupa intoarcerea din India.
Numai putin de 11 jucatori a transferat Rapid Bucuresti in aceasta iarna, de departe cei mai valorosi par a fi Raul Costin, Vlad Morar, Catalin Tira sau fundasul central Fran Cruz, jucator care a fost coleg cu Florin Andone si Lopez Garai la Cordoba, dar si cu Edu Oriol la ultimul sau club Llagostera ( Lopez Garai si Edu Oriol fosti jucatori ai Rapidului in sezonul trecut ).
De partea cealalta Academica Clinceni, ocupa pozitia a 4 a in acest moment in clasament, formatia gazda fiind detronata de Braila, echipa care a dat de pamant ieri cu FC. Farul Constanta intr-un 4-0 fara istoric.
Academica nu a facut deloc transferuri de rasunet in aceasta pauza competitionala, nici nu a participat la vreun turneu cu nume, aceasta preferand sa dispute jocuri amicale cu echipe mai degraba modeste din esalonul 3 sau 4 al Romaniei, singurul transfer de marca al celor de la Clinceni, fiind de departe fostul rapidist Stefan Grigorie.
Fara doar si poate meciul dintre Clinceni si Rapid va fi derby-ul rundei cu numarul 19 din Liga a 2 a. Rapid pare la prima vedere favorita certa in fata gazdelor de astazi, in primul rand datorita valorii lotului, insa cum este prima etapa, surprizele pot aparea oricand, insa per total Rapid este foarte posibil sa se impuna, asta chiar daca nu o va face la scor, cum de altfel nici in turul campionatului pe Giulesti nu a facut-o, scorul atunci fiind 1-0 in favoarea giulestenilor.
Ponturi si pariuri Academica Clinceni vs Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti sa castige

Leave a Reply