Ponturi pariuri fotbal – St. Pauli vs FSV Frankfurt – 2.Bundesliga

Vineri incepand cu ora 19.30, St. Pauli, locul 4 inaintea rundei cu numarul 22 din 2.Bundesliga, va primi pe Millerntor-Stadion din Hamburg, vizita uneia dintre codasele clasamentului din cea de-a doua divizie germana, FSV Frankfurt.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 200 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

St. Pauli vs FSV FrankfurtDupa victoria din runda precedenta contra liderului RB Leipzig, „politistii” din Hamburg au intrat din nou in carti pentru o eventala promovare in Bundesliga. Deocamdata, nu este decat la 1 punct in spatele locului de baraj pentru promovarea in primul esalon fotbalistic al Germaniei, insa primul loc direct promovabil, loc ocupat in acest moment de Freiburg, nu este decat la 2 puncte in fata, asa ca St. Pauli are tot dreptul sa spere la o promovare istorica in Bundesliga.

Echipa probabila St. Pauli  Himmelmann – Hornschuh, L. Sobiech, Ziereis, Buballa – Nehrig, Rzatkowski – Sobota, Alushi, Dudziak – Thy.

In sezonul trecut, St. Pauli se zbatea undeva in a doua jumatate a clasamentului, insa o data cu venirea lui Ewald Lienen ( fost antrenor la Otelul Galati ), „politistii” au demonstrat inca din startul sezonului ca pot fi o amenintare pentru mult mai galonatele RB Leipzig, Freiburg, Nurnberg sau Bochum, drept dovada ca St. Pauli este in acest moment peste Bochum, Kaiserslautern sau Braunschweig, formatii cu pretentii mult mai mari, ceea ce face ca St. Pauli sa fie considerata ca fiind drept „surpriza placuta” a acestui sezon.

Citeste aici si avancronica partidei RB Leipzig vs Union Berlin din 2.Bundesliga

De partea cealalta, FSV Frankfurt incearca din rasputeri sa iasa din zona minata a clasamentului, insaSt. Pauli vs FSV Frankfurt cele 23 de puncte acumulate pana in acest moment, dar si cele 8 meciuri fara victorie in ultimele 9 etape din 2.Bundesliga, fac ca oaspetii duelului de pe Millerntor-Stadion, sa ocupe doar prima pozitie deasupra liniei rosii din 2.Bundesliga.

Echipa probabila FSV Frankfurt  Weis – Perdedaj, Gugganig, Ballas, Haji Safi – Zimling, Konrad – M. Engels, Kalmar, Gerezgiher – Schahin.

5 puncte este ecartul dintre FSV Frankfurt si Paderborn, echipa aflata pe loc de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, insa daca FSV Frankfurt nu va schimba ceva in jocul modest pe care-l practica in ultima perioada, riscul ca oaspetii duelului de astazi sa intre in hora echipelor care se afla pe unul din locurile 16-18, pare aproape iminent.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Intr-adevar FSV Frankfurt are nevoie de o victorie ca de aer in acest duel, insa St. Pauli arata mai bine ca niciodata in aceasta perioada, iar ideea ca ar putea urca pana pe locul 2 in cazul unui succes, binenteles pana la meciurile celor de la Freiburg si Nurnberg, face ca sansele celor de la FSV Frankfurt sa scoata punct/puncte pe Millerntor-Stadion, scad considerabil.

Ponturi si pariuri St. Pauli vs FSV Frankfurt

St. Pauli sa castige @ Cota 1.64 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

DE INCERCAT : St. Pauli castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.00 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

Cea mai buna aplicatie pentru mobil o gasesti la aceasta casa de pariuri

 

 

Leave a Reply