Ponturi pariuri fotbal – St. Pauli vs Eintracht Braunschweig – 2.Bundesliga

Joi incepand cu ora 21.15, Millerntor-Stadion din Hamburg, va fi gazda epilogului rundei cu numarul 24 din 2.Bundesliga, un epilog ce le va pune fata-n fata pe St. Pauli, echipa care-si doreste promovarea in esalonul intai german si Eintracht Braunschweig, echipa linistita cu locul pe care-l ocupa in acest moment in clasamentul din cel de-al doilea esalon fotbalistic german.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Premergator disputei de pe Millerntor-Stadion, St. Pauli este pe locul 5 in 2.Bundesliga, insa cele 39 de puncte pe care le are in acest moment, tin”politistii” la 5 puncte in spatele celor de la Nurnberg ( clasati in acest moment pe locul de baraj pentru promovarea in Bundesliga ), invingatori ieri cu 2-0 pe terenul celor de la Sandhausen.

St. Pauli vs Eintracht BraunschweigDupa ce in urma cu doua runde St. Pauli a pierdut surpinzator cu FSV Frankfurt acasa, aceasta s-a revansat in runda precedenta pe terenul ultimei clasate MSV Duisburg, victoria tinandu-i pe baietii antrenati de fostul tehnician al Otelului Galati, Ewald Lienen, in carti pentru o promovare istorica in Bundesliga. Binenteles, pentru acest lucru, St. Pauli are nevoie de puncte astazi in duelul cu Braunschweig, pentru a ramane in coasta celor de la Nurnberg, victoria ducandu-i pe „politisti” pe locul 4 in clasamentul din 2.Bundesliga, la 2 puncte in spatele celor de la Nurnberg si la 3 peste VFL Bochum, echipa care trage si ea la randu-i pentru promovare.

Citeste aici si avancronica partidei Feyenoord vs AZ Alkmaar din Cupa Olandei

De partea cealalta, Eintracht Braunschweig este pe 6 in 2.Bundesliga cu 34 de puncte. Pozitie mai mult decat buna pentru oaspetii duelului de astazi, avand in vedere ca de primul loc retrogradabil direct ii despart numai putin de 15 puncte, iar de cel de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, 13 puncte.

De promovare nici nu poate fi vorba in tabara oaspetilor de astazi, acestia fiind la 10 puncte in spatele atatSt. Pauli vs Eintracht Braunschweig a locului de baraj pentru promovare, cat si a primului direct promovabil, loc ocupat de Freiburg in acest moment ( mentionam faptul ca in momentul redactarii acestui articol, Freiburg inca nu jucase cu Bielefeld ).

De 13 ori s-au intalnit cele doua pana acum in dispute directe, balanta inclinand clar in favoarea oaspetilor de astazi datorita celor 7 victorii la 4 pe care le au bifate, alte doua partide incheiindu-se la egalitate, insa un lucru bun de remarcat, il constituie faptul ca doar in 4 din aceste 13 dueluri, s-au inscris mai mult de doua goluri.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Braunschweig nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate pe Millerntor-Stadion, insa St. Pauli are nevoie de toate cele 3 puncte altfel promovarea va fi din ce in ce mai departe. Braunschweig, ATENTIE, a pierdut 5 din cele 6 vizite pe care le-a avut pe Millerntor-Stadion, iar primul succes nu cred ca va veni astazi intr-un meci in care formatia gazda va fi motivata mai mult ca oricand pentru a castiga toate cele 3 puncte.

Ponturi si pariuri St. Pauli vs Eintracht Braunschweig

St. Pauli – Handicap asiatic 0 ( la egal miza se ramburseaza ) @ Cota 1.72 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPEPONT )

DE INCERCAT : St. Pauli castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.60 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPEPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply