Ponturi pariuri fotbal – Sandhausen vs Nurnberg – 2.Bundesliga

Marti incepand cu ora 18.30, in poate el mai interesant duel al zilei din 2.Bundesliga, Sandhausen, echipa fara vreun obiectiv major in acest final de sezon, va primi pe Hardtwaldstadion, vizita locului 3 in acest moment in cel de-al doilea esalon fotbalistic al Germaniei, Nurnberg. Duelul de la Sandhausen va fi oficiat la centru de H. Osmers, ajutat la cele doua margini de catre T. Skorczyk si M. Jollenbeck.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Sandhausen vs NurnbergSandhausen nu si-a propus de la inceputul sezonului vreun obiectiv maret, singura preocupare a formatiei de pe Jahnstraße 1, fiind doar sa nu retrogradeze. Obiectiv indeplinit pana in acest moment, avand in vedere ca formatia gazda ocupa un linistitor loc 10 in clasamentul din 2.Bundesliga, cu 30 puncte, la 12 puncte in fata locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si celui direct retrogradabil.

Echipa probabila Sandhausen  Knaller – Schaaf, F. Hübner, Kister, Klingmann – Linsmayer, Kulovits – Stolz, Pledl, Kosecki – Bouhaddouz.

De promovare nici nu poate fi vorba, Sandhausen aflandu-se in acest moment la 11 puncte in spatele adversarei de astazi, aflata pe loc de baraj pentru promovarea in Bundesliga si la 14 in spatele celor de la Freiburg, echipa aflata dupa disputarea a 23 de etape din 2.Bundesliga pe al doilea loc direct promovabil in primul esalon german.

Citeste aici si avancronica partidei Atl. Madrid vs Real Sociedad din Primera Division

De partea cealalta, Nurnberg, spre deosebire de gazdele de astazi, si-a propus inca de la startul acestui sezon, promovarea. Promovare de care este foarte aproape avand in vedere ca sunt pe locul de baraj, insa pot ataca fara probleme si primul loc direct promovabil din apropierea sa, Freiburg fiind la doar 3 puncte distanta.

Fara sincopele din meciurile cu Fortuna Dusseldorf si Bochum ( meciuri incheiate la egalitate 1-1 ), Sandhausen vs Nurnbergoaspetii acestui duel erau in acest moment pe locul secund in 2.Bundesliga, cu un punct peste Freiburg, insa aceste sincope sau pasi gresiti, depinde cum vrem sa le numim, vor trebui evitate de acum incolo, deoarece St. Pauli, echipa aflata pe locul 4 in 2.Bundesliga in acest moment este la doar 2 puncte in spate, asteptand orice greseala facuta de formatia lui Weiler pentru a profita numai decat.

Echipa probabila Nurnberg  R. Schafer – Brecko, Margreitter, Bulthuis, Sepsi – Behrens, Erras – Kerk, Leibold – Fullkrug, G. Burgstaller.

Nurnberg a castigat in runda disputata in weekend, 2-1 contra celor de la Furth, lucru care face ca formatia oaspete sa contabilizeze in acest moment 11 victorii stagionale, in timp ce Sandhausen a pierdut cel de-al doilea duel consecutiv in 2.Bundesliga, numarul infrangerilor stranse de formatia gazda ajungand in acest moment la 8.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate, Sandhausen nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate, rezultat care ar pune stop sirului de infrangeri ale formatiei gazda, insa Nurnberg are nevoie de toate cele 3 puncte, si daca Freiburg nu castiga la Bielefeld, atunci Nurnberg ar egala la puncte principala contracandidata la promovarea directa in Bundesliga. Nu va fi deloc un meci simplu l-a Sandhausen insa, Nurnberg are valoare necesara pentru a se impune cu siguranta pe terenul unei formatii unde nu a castigat niciodata in cele doua vizite de pana acum, si a primit gol de fiecare data.

Ponturi si pariuri Sandhausen vs Nurnberg

Total goluri – Interval 2-3 goluri @ Cota 2.00 – la Sportingbet ( Ai BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Nurnberg sa castige @ Cota 2.20 – la Sportingbet ( Ai BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply