Ponturi pariuri fotbal – RB Leipzig vs Heidenheim – 2.Bundesliga

Red Bull Arena din Leipzig, va fi miercuri seara incepand cu ora 18.30, gazda partidei pe care liderul din 2.Bundesliga, RB Leipzig, o va avea de disputat in cadrul rundei cu numarul 24 din 2.Bundesliga, in compania celor de la Heidenheim, echipa fara niciun obiectiv major in acest final de sezon. Partida de la Leipzig va fi condusa la centru de S. Storks, ajutat la cele doua margini de catre B. Borner si M. Wollenweber.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

RB Leipzig vs HeidenheimRB Leipzig pare deja scapata catre prima promovare din istoria clubului in Bundesliga, avansul de 9 puncte pe care-l are fata de Nurnberg, echipa aflata pe locul de baraj pentru promovarea in Bundesliga sau cel de 11 pe care-l are fata de St. Pauli, echipa aflata pe 4, oferindu-i un final de sezon linistit, atata timp cat formatiile mentionate, cel putin pentru moment, nu par a fi in  stare sa ameninte in vreun fel pozitia „taurilor”.

Echipa probabila RB Leipzig  Gulacsi – Klostermann, Orban, Compper, Halstenberg – Khedira, Demme – D. Kaiser, Sabitzer, Forsberg – Y. Poulsen.

50 de puncte are acumulate RB Leipzig in aceste prime 23 de etape scurse de la inceputul sezonului ( 15 victorii, 5 egaluri si 3 infrangeri ), 23 dintre acestea fiind obtinute pe propriul teren, un teren pe care a reusit sa inscrie 22 de goluri si sa primeasca doar 12, in acest moment RB Leipzig aflandu-se pe locul 3 in clasamentul jocurilor de pe teren propriu, dupa Freiburg si Nurnberg, echipe care au reusit sa castige fiecare cate 26 de puncte sub privirile propiilor fani.

Citeste aici si avancronica partidei Bayer Leverkusen vs Werder Bremen din Bundesliga

Heidenheim si-a asigurat in proportie destul de mare participarea si in sezonul viitor in cadrul celuiRB Leipzig vs Heidenheim de-al doilea esalon fotbalistic al Germaniei. Cele 32 de puncte pe care formatia vizitatoare le are deja castigate, o tin pe aceasta la 14 puncte distanta atat de locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, cat si de cel direct retrogradabil. Binenteles ca, de o eventuala promovare nici nu poate fi vorba in acest sezon, atata timp cat Heidenheim se afla la 9 puncte in spatele celor de la Nurnberg, echipa aflata pe locul de baraj pentru promovare si la 12 in spatele celor de la Freiburg, clasati pe locul secund in 2.Bundesliga, loc direct promovabil in prima divizie din Germania.

Echipa probabila Heidenheim  Zimmermann – Straus, Beermann, K. Kraus, Feick – Theuerkauf, Titsch-Rivero – Halloran, Schnatterer -Leipertz, Thomalla.

14 din totalul celor 32 de puncte pe care le are Heidenheim, au fost castigate in deplasare, acolo unde a si reusit sa marcheze de 14 ori si sa primeasca 10 goluri, insa ATENTIE CA, Heidenheim pe langa faptul ca nu a mai pierdut in deplasare 5 etape, a si reusit sa marcheze de fiecare data in aceste 5 dispute. Nici cu RB Leipzig nu a pierdut in tur, scorul fiind 1-1, ce-i drept duelul avand loc la Heidenheim acasa.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Cu siguranta pe oaspetii duelului de pe Red Bull Arena, nu i-ar deranja deloc si un rezultat de egalitate in compania liderului, dar cum RB Leipzig vrea sa incheie acest sezon de 2.Bundesliga in stil de mare echipa, este foarte posibil ca in aceasta partida sa puna capat sirului de meciuri fara infrangere in deplasare ale celor de la Heidenheim, insa daca Heidenheim va inscrie, nu cred ca ar mira pe nimeni. Cum de altfel a facut-o de fiecare data in 4 din cele 5 dueluri directe, de ce nu ar face-o si astazi!?

Ponturi si pariuri RB Leipzig vs Heidenheim

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.10 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

DE INCERCAT : RB Leipzig castiga & ambele marcheaza @ Cota 3.45 – la NetBet ( Ai BONUS 300 RON doar prin SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply