Ponturi pariuri fotbal – Nurnberg vs FC. Kaiserslautern – 2.Bundesliga

Unul dintre meciurile tari ale rundei cu numarul 25 din 2.Bundesliga se va juca vineri de la ora 21.30 pe Grundig-Stadion. Fata-n fata vor fi Nurnberg, echipa care trage puternic la promovare, si FC Kaiserslautern, formatie multumita cu locul actual din clasamentul celei de-a doua divizii germane.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Nurnberg vs FC. KaiserslauternNurnberg vrea promovarea in acest sezon, indiferent de locul pe care-l va ocupa la sfarsitul sezonului. In acest moment este pe locul 3, loc de baraj pentru promovarea in Bundesliga, insa distanta de 3 puncte care o desparte de Freiburg, echipa aflata pe locul 2, dar in acelasi timp si loc direct promovabil, face ca Nurnberg sa spere chiar la o promovare directa.

Echipa probabila Nurnberg  R. Schafer – Hovland, Margreitter, Bulthuis, Sepsi – Behrens, Erras – Kerk, Mohwald – Fullkrug, G. Burgstaller.

Ca dovada a faptului ca Nurnberg este foarte decisiva in ceea ce priveste promovarea, o constituie si ultima victorie din campionat, 2-0 in deplasarea de la Sandhausen, succes care a facut ca formatia gazda sa bifeze cea de-a 12 a victorie stagionala, insa doar a 5 a pe teren strain, 26 din totalul celor 44 de puncte pe care Nurnberg le are in acest moment, fiind bifate pe Grundig-Stadion, acolo unde Nurnberg este singura formatie neinvinsa pana in acest moment in 2.Bundesliga ( 7 victorii si 5 rezultate de egalitate  ).

Citeste aici si avancronica partidei Fortuna Dusseldorf vs Karlsruher din 2.Bundesliga

Dupa cum am spus, Kaiserslautern pare a fi multumita cu locul 9 pe care in acest moment il ocupa cu 31Nurnberg vs FC. Kaiserslautern de puncte in clasamentul din 2.Bundesliga, drept dovada ca nu au tras chiar atat de puternic pentru a egala macar, in disputa din ultima runda cu Munchen 1860, formatie care s-a impus cu 1-0 si o formatie care are mai mare nevoie de puncte decat oaspetii acestei partide.

Echipa probabila Kaiserslautern  Marius Muller – J. Zimmer, Vucur, Heubach, Lowe – D. Halfar, Karl – Klich, Jenssen – K. Przybylko,Bodvarsson.

Infrangerea de la mijlocul acestei saptamani, a facut ca oaspetii de astazi sa bifeze cea de-a doua infrangere consecutiva in campionat, si a 9 a in intreg sezonul, insa doar a 4 a in deplasare, acolo unde Kaiserslautern a reusit sa castige 18 din totalul celor 31 de puncte pe care le are in acest moment.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Nurnberg a demonstrat in acest sezon ca are o aparare de care un atac in zi mare poate profita. Au facut-o Bochum, Freiburg, Furth, Braunschweig sau chiar Paderborn si Fortuna Dusseldorf, asa ca nu vad de ce nu ar face-o si Kaiserslautern, echipa care nu va veni cu siguranta pe Grundig-Stadion ca „mielul la taiere”, un punct fiind mai mult decat multumitor pentru o echipa care vine dupa doua infrangeri consecutive. Insa, Nurnberg are nevoie de toate cele 3 puncte, pentru ca in cazul unei infrangeri sau unui rezultat de egalitate intre Freiburg si RB Leipzig, atunci gazdele acestei partide pot veni la un punct in spatele locului direct promovabil sau chiar sa egaleze Freiburg-ul in clasament.

Ponturi si pariuri Nurnberg vs FC. Kaiserslautern

Nurnberg DNB ( la egal miza se ramburseaza ) @ Cota 1.52 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Nurnberg castiga & ambele marcheaza @ Cota 4.20 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply