Ponturi pariuri fotbal – FSV Mainz vs Darmstadt – Bundesliga

Duminica incepand cu ora 16.30, FSV Mainz, formatie aflata in plina ascensiune in acest moment, va primi pe Coface Arena, in cadrul rundei cu numarul 25 din Bundesliga, vizita nou-promovatei Darmstadt. Duelul de la Mainz va fi condus la centru de B. Brand, ajutat la cele doua margini de catre R. Schroder si F. Assmuth.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

FSV Mainz vs DarmstadtDupa cum bine stim, FSV Mainz a reusit sa produca surpriza campionatului de pana acum, invingand cu 2-1 in etapa intermediara gigantul Bayern Munchen chiar pe Allianz-Arena, provocandu-i in acest fel prima infrangere trupei antrenate de Pep Guardiola in acest sezon pe teren propriu dupa 11 partide consecutive fara infrangere sau rezultat de egalitate.

Echipa probabila FSV Mainz  Karius – Donati, Balogun, Bungert, Brosinski – Baumgartlinger, Latza – De Blasis, Malli, Jairo – Cordoba.

Premergator rundei din acest weekend, Mainz ocupa pozitia a 5 a in Bundesliga cu 39 de puncte ( mentionam ca la ora redactarii articolului, Borussia Monchengladbach si Schalke 04 inca nu jucasera ), aceleasi ca si Borussia Monchengladbach, echipa clasata pe locul 4, loc de preliminarii UCL, dar cu 3 mai putine fata de Hertha Berlin, echipa clasata in acest moment pe locul 3, loc care duce direct in grupele UCL.

Echipa probabila Darmstadt  Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajkovic, Caldirola – Niemeyer, Gondorf – Heller, Vrancic, Kempe – Wagner.

De partea cealalta, Darmstadt, este pe 14 in acest moment in clasamentul primei ligi germane, iarFSV Mainz vs Darmstadt insuccesele din ultimele 4 runde de campionat, runde in care a pierdut de 3 ori si a terminat la egalitate in alta situatie, fac ca nou-promovata sa fie in acest moment datorita celor 25 de puncte, la doar 2 puncte peste locul care duce la barajul pentru mentinerea in Bundesliga si la 4 peste primul loc direct retrogradabil, loc ocupat in acest moment de Hoffenheim.

Bengtsson, Klement, Soto, Berggreen si Muto nu vor putea fi folositi de catre Schmidt din cauza accidentarilor, in timp ce Darmstadt din cauza tot a accidentarilor, va veni pe Coface Arena fara Garics, Wembacher, Finger, Kazimi, Volk si Sailer.
Mainz nu mai pierde acasa de 6 etape, nu cred ca o va face nici astazi tocmai in fata celor de la Darmstadt, mai ales acum cand sunt foarte aproape de un loc care duce direct in grupele Champions League. Chiar daca din primul 11 va lipsi Muto, Cordoba, a demonstrat in meciul cu Bayern Munchen ca il poate suplini fara probleme pe japonez, atata timp cat se bucura de sustinerea lui Samperio si Malli.
Ponturi si pariuri FSV Mainz vs Darmstadt

 

Leave a Reply