Ponturi pariuri fotbal – Freiburg vs RB Leipzig – 2.Bundesliga

Ultimul meci al rundei cu numarul 25 din 2.Bundesliga, programeaza si derby-ul acestei runde. Fata-n fata vor fi pe Schwarzwald-Stadion, locul 2 inaintea acestei runde in 2.Bundesliga, Freiburg, si liderul esalonului secund german, RB Leipzig. Duelul de la Freiburg va fi condus la centru de J. Drees, ajutat la cele doua margini de catre T. Christ si B. Kempkes.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Freiburg vs RB LeipzigPremergator disputei de pe Schwarzwald-Stadion, gazdele de la Freiburg ocupa locul secund in 2.Bundesliga, la 6 puncte in spatele adversarei de astazi, insa la egalitate de puncte cu Nurnberg, formatie ce a castigat un alt duel important vineri contra celor de la Kaiserslautern.

Cum St. Pauli pare aproape iesita din lupta pentru promovare in urma infrangerii de duminica de pe terenul celor de la Heidenheim, lupta pentru promovarea in primul esalon german, ramane de dat intre RB Leipzig, Freiburg si Nurnberg, toate trei avand sanse la promovare directa dar si la locul de baraj pentru promovare, atata timp cat intre cele trei este o distanta de doar 6 puncte, o victorie a Freiburg-ului relansand practic aceasta lupta pentru promovarea directa.

Citeste aici si avancronica partidei Chiasso vs Wil din Elvetia – Challenge League

Insa, o victorie a liderului RB Leipzig, ar face ca in mare masura sa se stabileasca deja o prima echipa Freiburg vs RB Leipzigpromovata, RB Leipzig distantandu-se de Freiburg si Nurnberg la 9 puncte, lasandu-le pe cele doua principale contracandidate sa se lupte intre ele pentru cel de-al doilea loc direct promovabil in Bundesliga.

Vom avea parte de un meci cat se poate de echilibrat, atata timp cat Freiburg este a doua echipa din 2.Bundesliga cu cele mai multe puncte din Bundesliga castigate pe teren propriu, 26 la numar dintr-un total de 33 puse la bataie, iar RB Leipzig este cea mia buna echipa in meciurile din deplasare, cele 27 de puncte adunate pe teren strain dintr-un total de 33 posibile, fiind dovada acestui lucru.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

In partida tur, si in singurul meci direct disputat intre cele doua de altfel, scorul a fost egal 1-1, rezultat de egalitate care poate fi repetat si in acest duel, atata timp cat niciuna dintre formatii nu este sa dispusa sa faca cadouri si sa cedeze cat mai multe puncte adversarei. Echilibrul si prudenta cred ca vor fi cuvintele care vor trona asupra partidei dintre Freiburg si RB Leipzig, sansele sa avem parte de un meci cu putine goluri fiind destul de ridicate, cel putin pana in minutul 30 foarte posibil vom avea parte de un scor alb.

Ponturi si pariuri Freiburg vs RB Leipzig

Gol pana în minutul 30 : NU @ Cota 2.00 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Egal la final @ Cota 3.25 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply