Ponturi pariuri fotbal – Fortuna Dusseldorf vs Karlsruher SC – 2.Bundesliga

Fortuna Dusseldorf, echipa aflata din ce in ce mai aproape de locurile retrogradabile dupa ultimele rezultate slabe, va primi vineri incepand cu ora 19.30 pe ESPRIT arena, in cadrul dundei cu numarul 25 din 2.Bundesliga, vizita celor de la Karlsruher, formatie linistita cu locul din clasament in acest moment.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Fortuna Dusseldorf vs KarlsruherDupa cum va spuneam si in introducerea acestui material, Fortuna, dupa ultimele 7 etape in care nu a reusit sa acumuleze decat 5 puncte dintr-un total de 21 puse la bataie, este mai aproape de retrogradare ca niciodata. Infrangerea de la mijlocul acestei saptamani, coroborata cu succesul celor de la Munchen 1860 pe terenul celor de la Kaiserslautern, face ca Fortuna sa se afle inaintea disputarii rundei cu numarul 25 din 2.Bunmdesliga, la doar 3 puncte peste locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si la 5 peste cel direct retrogradabil in cel de-al treilea salon fotbalistic al Germaniei.

Echipa probabila Fortuna  Rensing – Schauerte, Haggui, Madlung, Bellinghausen – O. Fink, Schmitz – Bebou, Demirbay, Sararer -Pohjanpalo.

Infrangerea cu Bochum din runda precedenta, a facut ca Fortuna sa contabilizeze cea de-a 12 infrangere stagionala, a 6 a in deplasare, acolo unde nu a resuit sa castige decat 10 puncte dintr-un total de 36 cate ar fi putut fi acontate. Nici acasa nu sta mai bine, cei drept, gazdele acestei partide au bifat 14 puncte pe propriul teren, insa chiar si asa Fortuna nu a mai bifat un succes pe ESPRIT arena de 4 runde, timp in care a pierdut 3 partide si a terminat la egalitate in alta situatie.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

De partea cealalta, Karlsruher pare multumita cu locul 10 pe care in acest moment cu 31 de puncte ilFortuna Dusseldorf vs Karlsruher ocupa, drept dovada ca oaspetii duelului de astazi nu au fortat deloc in ultimele 3 etape de campionat, etape din care au reusit sa castige doar doua puncte. Binenteles, asta nu inseamna ca oaspetii de astazi au facut sau fac jocul cuiva, dar atata timp cat sunt la 10 puncte de locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si la 12 fata de primul loc direct retrogradabil, este foarte posibil ca oaspetii sa se concentreze mai mult pe disputele de pe teren prorpiu, din deplasare doar sa „ciuguleasca” cate un puct pe ici pe colo.

Echipa probabila Karlsruher  Vollath – Valentini, Thoelke, Gulde, Kempe – Meffert, Peitz – Barry, Yamada – Hoffer, Diamantakos.

Fata-n fata vor fi in acest duel, doua formatii care nu au mai bifat o victorie de 3 etape, mai mare nevoie de puncte fiind in tabara gazdelor fara doar si poate, insa Karlsruher ar putea forta un rezultat de egalitate, de ce nu ?! Valoric vorbind, Karlsruher este mult mai buna, insa Fortuna nu a mai castigat un duel pe teren propriu de 4 runde, si cum Munchen 1860 ii sufla-n ceafa, cred ca gazdele acestei partide vor face orice pentru a se impune in fata unei formatii, dupa cum am mai spus, linistita pe locul actual.

Ponturi si pariuri Fortuna Dusseldorf vs Karlsruher

Total goluri marcate – peste 1.5 goluri @ Cota 1.40 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-0 pentru Fortuna @ Cota 2.00 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply