Avancronici fotbal: Bundesliga – SV Hamburg vs Bayern München

Se reia campionatul Germaniei și redacția SUPERPONT este pregătită să va ofere informații, analize, ponturi și pronosticuri din Bundesliga.

Meciul care deschide etapa înseamnă un duel cu tradiție, între două nume mari din Germania. Avem Perle des Nordens versus Stern des Südens pe Volksparkstadion din Hamburg . S-au strans deja 101 meciuri între cele două echipe la nivelul primei ligi germane, cu un bilanț favorabil oaspeților de la Bayern cu 60 de victorii – ultimele două au însemnat un 5 la 0 și un 8 la 0 pentru Bayern !!! Se dauga 22 de remize, ultima fiind un 0 la 0 în septembrie 2014. Tot din septembrie, dar anul 2009, vine ultima victorie a lui Hamburg, 1 la 0, gol Mladen Petric după o faza lucrată de Ze Roberto.

Pentru Hamburg se poate spune că situația este una rezonabilă în actualul sezon, cu o clasare la mijloc, cu 7 puncte avans față de zona locurilor retrogradabile. Este un lucru bun raportat la ultimii ani când echipa a tremurat cu gândul la liga secundă, dar problemele continuă în plan financiar. 17 milioane de euro este “gaura” din bugetul celor din Hamburg, iar pregătirea de iarnă s-a desfășurat sub semnul austerității.

SV Hamburg beneficiază de o expunere mediatică excelenta în ultima periaoda. Începând cu 11 noiembrie, cantina clubului gătește în fiecare zi de marți pentru refugiați. Terenurile de antrenament se află în apropierea taberelor de corturi care îi găzduiesc pe migranți. Asociația Der Hamburger Weg a deschis un local special pentru aceștia, iar în proiect s-au implicat fotbaliști ai echipei, fostul internațional Marcell Jansen și numeroși voluntari din galeria echipei. Nu lipseste povestea de senzație. Bakery Jatta, un refugiat în vârstă de 17 ani a ajuns în Germania tocmai din Gambia. Tânărul s-a antrenat cu echipa U19 a celor de la Werder, a dsicutat și cu Schalke, dar după două zile de probe a ajuns la SV Hamburg. Este un excelent jucător de bandă a declarat antrenorul Bruno Labbadia. Jatta a trecut și testele medicale, dar pentru a semna un contract de profesionist trebuie să împlinească 18 ani. Idolul tânărului african este Neymar. Până în luna iunie când va împlini 18 ani, fotbalistul din Gambia se pregătește la Akademie Lothar Kannenberg, un centru școlar aflat în Bothel.

Va era dor de Bundesliga nu? Aveti aici meciul in direct si cele mai bune cote la live !

Bayern se pregateste deja pentru ultimele meciuri sub conducerea lui Guardiola. Spaniolul va părăsi clubul german la sfârșitul acestui sezon, locul sau urmând a fi luat de Carlo Ancelotti. Discuțiile se leagă de ce va lăsa Guardiola în urmă și cum si daca va fi acel veni, vidi, vici de la finalul sezonului. Dominația în campionatul intern este clară, problema fiind dacă echipa se va impune și în Liga Campionilor. Meciul cu Juventus se apropie, iar italienii, într-o formă excelenta, au deja un avantaj pe fondul pregătirii. Bayern și Guardiola așteaptă cu nerăbdare meciurile oficiale și cred că partida de azi va reflecta acest lucru.


Hamburg abordează meciul cu o serie de probleme de lot. Spahic este indisponibil în centrul defensivei, iar Lassoga și Jung au și ei probleme medicale. Gojko Kacar,Albin Ekdal și Ivo ilicevic sunt recuperate dar nu au juns și la forma maximă. Li se adaugă tânărul Philipp Müller și trebuie să amintim și plecarea lui Marcelo Diaz la Celta Vigo.

Aveti aici cele mai bune cote pentru Bundesliga si bonusuri la deschidere de cont!

Guardiola are un lot “bogat” la Bayern, dar și aici conteza absențele unor jucători precum portarul Sven Ulreich, Rafinha, Mario Götze, Benatia – ar putea evolua totuși, Ribéry și Juan Bernat, toți accidentați.

Primul 11 ar putea arată astfel :
HSV: Adler – Diekmeier, Djourou, Cléber, Ostrzolek – Kacar, Holtby – N. Müller, Hunt, Ilicevic – Schipplock

FCB: Neuer – Lahm, Martinez, Boateng, Alaba – Alonso, Vidal, Thiago – T. Müller , Lewandowski, Costa

Victorie Bayern si ambele marcheaza, cota 2.90 la NetBet.

Robert Lewandowski marcator, cota 1.84 la Unibet.

Ambele marchează, cota 2.10 la Fortuna.

Leave a Reply