Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2- Sochaux vs Lens

Este un meci trist în Ligue 2 cu două echipe cu nume, dar aflate foarte departe de gloria cunoscută în zeci de sezoane petrecute în Ligue 1.

Sochaux se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Învingători cu 2 la 1 contra lui Monaco în cupa Franței, Les Lionceaux au reușit și o remiză la Dijon, 2 la 2. Echipa se află însă pe locul 19 cu doua puncte în urma locului 17 ocupat de Nîmes.

RC Lens a ratat în etapatrecuta șansă de a se apropia de podium și a pierdut pe teren propriu în derby-ul cu Valenciennes. Echipa “Sang et or” se află pe locul 6 în clasament, dar are și două victorii importante în ultimele 3 etape cu Brest și Tours.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

Sochaux abordează meciul fără surpriza plăcută din ultima vreme, Hadi Sacko. Jucătorul venit de la Sporting Lisabona este suspendat după cartonașul roșu încasat la Dijon.

Fundașul Jérôme Onguéné, vizat de Newcastle și Arsenal este cel mai în formă jucător alături de căpitanul Adolphe Teike și de tânărul Jeando Fuchs. Linia ofensivă este una destul de bună cu ivorianul Sekou Cisse, Toko Ekambi, Yannis Mbombo și Marcus Thuram – este fiul fostului mare fotbalist Lilian Thuram. Ei sunt susținuți în linia mediană de către Florian Martin și Florian Tardieu, iar defensiva se bazează pe Gibaud și Faussurier în bandă cu puternicul Alphonse Teikeu și Onguéné în centru.

Albert Cartier a anunțat un lot format din : Werner, Camara – portari, Teikeu, Gibaud, Faussurier, Onguéné , Fuchs – fundași, Tardieu, Ilaimaharitra, Martin, Daham – mijlocași, Cissé, Toko Ekambi, Thuram, Robinet, Sao, Mbombo– atacanți.
Se remarcă absențele mijlocașilor Caceres, Johann Ramaré și Guerbert, jucători importanți pentru echipa precum și neselectionarea fundașului brazilian Bruno Collaco.

Mizeaza aici pe favoritii tai din fotbalul francez, ai bonus pana la 200 RON, partidele la live-video, cote excelente!

Antoine Kombouaré este nevoit să abordeze și meciul de azi fără portarul titular Joris Delle. Lui i se adaugă atacanții Dème N’Diaye și Jonathan Nanizayamo. Mijlocașul Pierrick Valdivia afost lăsat în afară lotului fiind ușor accidentat, iar talentatul mijlocaș Guirane N’Daw nu este în grațiile antrenorului.

Lotul comunicat este următorul: Belon, Vachoux – Ba, Cvetinovic, Ikoko, Lala, Landre, Scaramozzino – Bourigeaud, Cyprien, Gbamin, Olsen – Autret, Banza, Chavarria, Madiani, Nomenjanahary.


Să notăm și situația neplăcută a celor din Lens la nivelul acționariatului. Preluarea clubului de către Hafiz Mammadov nu a adus decât probleme, banii din Azerbaidjan se lasă așteptați, iar implicarea politicului în club aduce doar scandaluri.

lens 3Omul care a dus greul de atâția ani la Lens, Gervais Martel, a fost în vizită la Baku. Veștile din Azerbaidjan sunt foarte proaste. Bank of Azerbaïdjan, condusă de Mammadov, este în lichidare. Această banca este cea care a furnizat garanțiile necesare clubului începând cu vara lui 2014. Lens avea o pierdere de 10 milioane de euro în iulie 2015, diverse împrumuturi de rambursat și obligația de mai face rost de cel puțin 4,5 milioane de euro până la sfârșitul sezonului. Clubul nu are voie să facă transferuri, iar masa salarială trebuie diminuată.

Sunt șanse reale că Lens să fie retrogradată pe criterii administrative, lucru valabil și pentru Sochaux. Părăsită de familia Peugeot, echipa din Montbéliard are mari probleme sub management chinez. Suporterii sunt deja exasperați, dar cel mai grav este faptul că diverși parteneri din zona refuză să mai susțină echipa.

Meci nul, X solist, cota 2.90 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Ambele marchează, cota 2.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla, 1 sau X, cota 1.31 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply