Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – Laval vs Lens & Ajaccio vs Paris FC

Am ales două meciuri interesante din Ligue 2. Criteriile țin de lupta pentru promovare în care, teoretic, Lens este implicată și zona retrogradării unde Laval și Ajaccio au nevoie în continuare de puncte, iar Paris FC speră să se relanseze.

LAVAL vs LENS

Stade Lavallois are o serie de șapte partide fără victorie. Echipa vine după patru remize la rând, 0 la 0 cu Ajaccio și Bourg-Perronas, un 2 la 2 spectaculos cu liderul Dijon și un nou 0 la 0 la Créteil acum o săptămâna. Les Tangos se află pe lcoul 12 în clasament, la 8 puncte distanță de zona retrogradării. Ultima victorie datează din 15 ianuarie, în meciul cu Auxerre. Laval nu a marcat decât două goluri de atunci încoace…

Lens continuă să se lupte pentru promovarea în Ligue 1 și se află pe locul 7 în clasament, la doar 5 puncte de podium. După două partide slabe, echipa a câștigat la limita, 1 la 0 contra lui Evian în ultima etapă.

lens 1Președintele Gervais Martel a dat asigurări că echipa va găsi soluții pentru problemele financiare până în luna mai. Situația rămâne în continuare încurcată cu acționariatul azer neoferind banii necesari dar și fără a acceptă să renunțe la club.

Belgianul Grégory Maquet este în continuare interest de club, iar Martel și juriștii săi caută o soluție pentru a-l îndepărta pe Hafiz Mammadov.

Lens a primit o păsuire pentru plățile aferente creditului de 3,6 milioane de euro de la Swiss Life. Se speră chiar la un bilanț pozitiv, mai ales pe fondul vânzării de jucători.

Mizeaza aici pe favoritii tai din fotbalul francez, ai bonus pana la 450 RON, partida la live-video, cote excelente!

Laval nu poate conta azi pe atacantul Rachid Alioui, cle mai bun om din ofensivă gazdelor. Marocanul a fost eliminat în partida cu Creteil. Opt cartonașe roșii a primit Laval în acest sezon și este “lider” la acest capitol în Ligue 2. Se adaugă absențele fundașilor Fouad Chafik, operat la umăr la începutul lunii februarie și Djibril Konaté. Se remarcă în acest context evoluțiile foarte bune ale rezervei Kévin Perrot.

Linia ofensivă va fi susținută de Valentin Lavigne și haitianul Duckens Nazon, susținuți de Modibo Dembélé, excelentul César Zeoula, Chris Malonga și Anthony Gonçalves, revenit după o… suspendare.

Iată lotul convocat : Hautbois, Cappone – Couturier, Afougou, Quintin, Perrot, Mukiele – Monfray, Habran, Alla, Zeoula, Gonçalves, Malonga, Dembele, Lavigne – Nazon.

Lens vine fără fundașul Abdoul Ba, element de baza în defensivă. Se adaugă mijlocașii Pierrick Valdivia și Lalaina Nomenjanahary precum și atacantul Jonathan Nanizayamo, toți accidentați. Este o absența importanta Nanizayamo, un jucător masiv, 1m94 care are reale calități și este căutat de cluburi din Ligue 1 și Anglia.

Antoine Kombouaré a comunicat lotul următor: Delle, Vachoux – Cvetinovic, Ikoko, Lala, Landre, Scaramozzino – Bourigeaud, Cyprien, Gbamin, Olsen – Autret, Banza, Chavarria, Madiani, N’Diaye.
În meciul tur scorul a fost egal, 1 la 1. Ultima victorie a lui Laval în față lui lens datează din sezonul 1989-1990…

Meci nul, X solist, cota 2.95 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.43 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat Laval, cota 1.44 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

AC AJACCIO vs PARIS FC

Locul 10 în clasament, Ajaccio pare să se apropie de salvarea de la retrogradare. Les Ours vin după o victorie cu Nancy, 2 la 1 în ultima etapă și sunt neninvinsi de nouă etape. Distanța față de zona locurilor care duc în național este de 11 puncte.

Paris FC are 8 puncte în urma primului loc care oferă un nou sezon în Ligue 2. Parizienii vin după trei remize și două eșecuri, dar au început să marcheze meci de meci. Nancy s-a impus cu greu, 3 la 2, iar Auxerre a luat un punct după un meci cu 4 goluri. Să notăm că echipa a avut o serie de cinci etape fără gol marcat.

ajaccio 1Ajaccio abordeaza meciul fără căpitanul Johan Cavalli și fundașul Laurent Abergel, ambii suspendați. Revine masivul Pape Cissé în centrul defensivei, precum și Mouaad Madri în atac. Este recuperat după o accidentare mijlocașul Christophe Vincent.

Corsicanii se pot baza și pe decarul Hugo Vidémont precum șip e omul în formă, atacantul Julien Toudic. Bilanțul ultimelor 15 partide în Ligue 2 este foarte bun cu 7 victorii, 7 remize și o singură înfrângere!

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Pentru Paris FC anul 2016 a început la fel cum s-a terminat 2015. Jocul echipei este modest, iar rezultatele sunt încă slabe. Un 0 la 0 pe stade Charléty cu Sochaux, colegă de suferință, a fost urmat de un eșec la limita 0 la 1 cu Brest. Au venit alte două partide de 0 la 0 cu Nîmes și Clermont plus un eșec, 0 la 1 cu Evian. Fără victorie în campionat din noiembrie 2015, echipa din capitală ocupă locul 20 în clasament, ultimul.

Paris FC a făcut eforturi pentru a-și completa lotul. Tunisianul Bilel Moshni – ex Angers, Glasgow Rangers și Jonathan Bamba – ex Saint-Etienne au venit să intareasca defensiva și linia de mijloc. Mijlocasul Ismaël Keita este o altă achiziție de marcă, făcută tot pe filiera Angers. Internaționalul din Mali are experiență atât în Ligue 2 cât și în prima divizie din Franța.

Sectorul ofensiv a fost întărit cu exprerimentatul Baky Koné, 34 de ani, fost jucător la Nice, Lorient sau Marseille precum și cu tinerii Roli Pereira de Sa, 19 ani, adus de la PSG și Cheick Fantamady Diarra, 23 de ani, venit de la Auxerre. Mijlocașul Tiécoro Keita, portarul Alexis Thébaux, atacanții Richard Socrier și Khaled Ayari, fundașii Jean-Jacques Pierre și Sebastien Cantini sunt și ei jucători de valoare și pot încerca alături de noile achiziții să schimbe fața echipei.

Ambele marchează, cota 2.55 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Meci nul,  X solist, cota 3.25 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Paris FC, peste 0,5, cota 1.86 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply