Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – Dijon FCO vs Tours FC

Se anunta un meci dificil pentru liderul din Ligue 2, Tours fiind o echipa extrem de solida.

Dijon este pe primul loc in Ligue 2 de la inceputul lunii februarie, lucru logic pe fondul a 13 partide fara infrangere. Ultimele doua meciuri au insemnat insa doua remize cu Sochaux si Laval. Distanta fata de Nancy este acum doar de un punct.

Tours se afla pe locul 9 la 10 puncte de podium. Este totusi greu de stiut daca echipa se raporteaza la primele locuri sau la zona retrogradarii. Dupa un esec cu Lens si o remiza cu Creteil, baietii pregatiti de Marco Simone au reusit o victorie, 1 la 0 cu Valenciennes.

Mizeaza aici pe meciurile din fotbalul francez, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Dijon are un lot experimentat cu jucatori capabili sa obtina promovarea. Portarul Baptiste Reynet, fundașul Cédric Varrault – este și căpitanul echipei, Jordan Lotiès, apărătorul central de 31 de ani, Gaël Andonian, “le joker” – venit de la Marseille, Abdoulaye Bamba, trecut și pe la Juventus Torino, Julio Tavares, autor a 10 goluri, Jeremie Bela sunt piesele forte ale echipei pregătite de către Olivier Dall’Oglio.

Achizițiile făcute au schimbat jocul echipei. La ora actuală Christopher Jullien, adus de la Auxerre este considerat unul dintre cei mai buni apărători din Ligue 2 – are si 7 goluri marcate! Fundasul Samuel Souprayen, pe care îl găsim acum la Hellas Verona, a fost înlocuit cu brio de către Quentin Bernard.

Numele cunoscute precum Romain Amalfitano, Johan Gastien, Jordan Marié sau veteranul Varrault (36 de ani) s-au completat perfect cu Souquet sau Sammaritano ( 5 goluri si 8 pase decisive).

Quentin Bernard si Johan Gastien sunt suspendati pentru meciul de azi. Andonian a fost lasat in afara lotului, iar Yohann Riviere este accidentat.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

tours 1Marco Simone este cel care o antrenează pe FC Tours, numele său nefiind însă suficient pentru ca echipa să aibă și performanțe. Locul 9 nu este un motiv de laudă pentru Simone, care are un lot slăbuț la dispoziție.

Este un moment delicat pentru echipă, unde președintele Jean-Marc Ettori a făcut ceva investiții și a încercat să redreseze bugetul clubului. Situația nu este deloc bună, auditul efectuat în luna decembrie fiind unul cu potențiale efecte negative.

FC Tours trebuie să își echilibreze bugetul in urmatoarele 2-3 luni, planul actual de redresare și reducere a datoriilor nefiind unul viabil conform DNCG. Dacă acest lucru nu se realizează echipa va fi retrogradată automat la sfârșitul sezonului.

Marco Simone se poate baza pe jucători precum Bryan Bergougnoux, omul care a redresat echipa în 2012 și a reușit o senzațională panenka împotriva lui Ruffier, dar l-a pierdut pe Christian Kouakou, atacantul ivorian plecand la Caen. Sunt accidentati mijlocașul Ibrahima Tandida si atacantul italian Luca Miracoli – ex Genoa, Varese.

Simone îi folosește în centrul apărării pe Florian Miguel și Thibault Cillard, doi jucători tineri, născuți în 1996 respectiv 1995. Titular este si portarul Bingourou Kamara – are 19 ani si peste 50 de meciuri in Ligue 2 sau mijlocasul Baptiste Santamaria – 21 de ani. De la echipa secunda au fost adusi si fundasul Hugo Mesbah, nascut in 1998 si atacantul Chris Bedia, in varsta de 19 ani campion al Africii la U17 cu Coasta de Fildes.

Cu un lot construit astfel Simone are una dintre cele mai bune aparari din Ligue 2, la acelasi nivel cu Dijon, doar Red Star avand mai putine goluri primite.

Dijon a pierdut cu 1 la 0 in meciul tur.

Total goluri, sub 2,5, cota 1.57  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Meci nul, X solist, cota 3.30 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Scor exact, 0 la 0, cota 7.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

 

 

Leave a Reply