Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – Clermont vs Metz

Este un meci extrem de interesant cu impact asupra locurilor care duc în Ligue 1. FC Metz nu are voie să piardă, lucru valabile și pentru surpiza campionatului, Clermont Foot.

Două victorii la rând au readus-o pe Clermont în cursa pentru un loc pe podium. Corinne Diacre și băieții săi se află pe locul șapte, la cinci puncte de locul trei. Echipa vine după două victorii la limită, 2 la 1 cu Niort și Bourg-Péronnas.

Mizeaza aici pe favoritii tai din fotbalul francez, ai bonus pana la 450 RON, partida la live-video, cote excelente!

Oaspeții de azi se află doar cu un loc mai sus, poziția a șasea. Metz are același nuamr de puncta că și adversarul de azi, dar un golaveraj mai bun. Les Grenats nu au o perioada bună și vin după patru partide fără victorie. În ultimele doau etape Metz a pierdut la Nîmes, în minutul 93 și a remizat cu Brest pe teren propriu.

Clermont a jucat ultima aprtida acum zece zile. A fost o perioada utilă pentru antrenoarea Corinne Diacre care a putut pregăti cele două partide grele care urmează. Azi este meciul cu Metz, iar vineri urmează o deplasare dificilă la Lens.

Mijlocașul Michel Espinosa revine după accdientare la fel ca și fundașul Baptiste Martin. Defensiva este totuși afectată de absente. Fundașul dreapta Cyriaque Rivieyran este suspendat, iar un alt titular Cedric Avinel este accidentat. Avinel lipsește încă două săptămâni și este o absența importantă într-o defensivă care oricum încasează extrem de multe goluri ( 41 până acum, locul 18 din 20 în topul defensivelor). Mijlocașul Souleymane Sawadogo, rezervă de regulă, este și el accidentat, iar Brandon Agounon a fost lăsat în afară lotului.

clermont 2diacre pt fbClermont Foot a primit și o veste care onorează clubul. Golgeter cu 20 de reușite în 27 de meciuri, Famara Diedhiou a fost chemat la naționala Senegalului. Este prima selecție pentru atacantul lui Clermont, care va evolua în partidele cu Niger,pe 26 martie de la Dakar și pe 29 la Niamey.

Corinne Diacre a anunțat următorul lot: Jeannin, Caillard – portari, Bockhorni, Djellabi, Laporte, Martin, Salze – fundași, Boulaya, Ekobo, Espinosa, Genest, Hunou, Jobello, Laborde, Reale – mijlcoasi, Diedhiou, Dugimont – atacanți.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Metz are un meci greu pe stadionul Gabriel-Montpied și are ca obiectiv toate cele trei puncte. Philippe Hinschberger a schimbat mult jocul echipei, are un 4-4-2 ofensiv și plăcut ochiului, dar lipsesc rezultatele. Yeni Ngbakoto continuă să impresioneze meci de meci, colaborează bine cu Bekamenga și Diallo, dar rezultatele bune lipsesc.

Fundașii Romain Métanire, Nuno Reis și Jose Luis Palomino au avut și evoluții bune, la fel ca și mijlocașul Georges Mandjeck. În atac impresionează Habib Diallo, jucător reactivat de Hinschberger. Yeni Ngbakoto a ajuns la 8 pase decisive în acest sezon, dar alături de Bekamenga a făcut și multe greșeli tactice în ultimele meciuri.

Pentru meciul de azi lipsește fundașul stânga Tiago Gomes, accidentat. El se adaugă altor doi absenți importanți Kévin Lejeune și Cheick Doukouré care se află în program de recuperare. Mijlocașul defensiv Georges Mandjeck este suspendat.

Lotul comunicat de Metz este următorul: Didillon, Oberhauser – portari, Balliu, Reis, Palomino, Métanire, Rivierez, Milan – fundași, Ngbakoto, Krivets, Sassi, Kaprof, Santos, Candeias – mijlocași, Bekamenga, Diallo – atacanți.

Victorie Clermont, 1 solist, cota 2.15 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Ambele marchează, cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Famara Diedhiou marcator

Leave a Reply