Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – AC Ajaccio vs AS Nancy

Nancy are o partida extrem de importanta în care obiectivul sunt cele trei puncte.

Neînvinsă de 8 etape în Ligue 2, Ajaccio este pe drumul cel bun spre salvarea de la retrogradare. Corsicanii au strâns 16 puncte din 24 posibile și au 9 puncte avans față de periculoasa “zone rouge”. Les Ours vin după o victorie 3 la 1 cu Clermont și o remiză 0 la 0 la Auxerre. Locul doi este „amenintat” de catre Red Star, meciul direct avand loc in etapa viitoare.

Nancy se află pe locul doi, la un punct în urmă liderului, Dijon. Echipa a reușit să câștige cu greu în meciul cu Paris FC, 3 la 2, victorie care a venit după trei remize la rând cu Niort, Metz și Auxerre.

Mizeaza aici pe meciurile din fotbalul francez, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Ajaccio are doi jucători importanți absenți. Fundașul Pape Cissé și atacantul Mouaad Madri sunt suspendați, dar soluțiile de înlocuire sunt Rayan Frikèche și Hugo Vidémont, jucători de valoare și cu meciuri în picioare. În ofensivă va apărea și tânărul Cheick Timité, golgeter în Cupa Gambardella. Riad Nouri are probleme medicale, dar va fi cel puțin pe banca.

Julien Toudic este omul în formă al echipei, asta dacă îl excludem pe căpitanul Johan Cavalli. Ros-albii de Corsica au o linie mediana apreciata in care Abergel și tânărul Marchetti au făcut meciuri excelente în fața defensivei, iar Cavalli își coodoneaza foarte bine coechiperii. Vincent Marchetti vine după o convocare la echipa națională U19 a Franței ( 4 zile la Clairefontaine plus meci cu Italia, încheiat 1 la 1) și este greu de crezut că va putea evolua azi.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

AS Nancy are doar 3 înfrângeri în actualul sezon, cele mai puține din Ligue 2. Roș-albii din Lorena vin cu un lot complet. Marcatorii de top Junior Dalé, Antony Robic sau Julien Cetout sunt susținuți de Loïc Puyo, autor a 7 pase decisive în acest sezon . Revine și Clément Lenglet, după o suspendare precum și Joffrey Cuffaut și Youssef Aït Bennasser, recuperati după accidentări.

Un atu îl reprezintă prezența lui Benoît Pedretti, trecut și pe la Ajaccio, om cu o mare experiență. Tinerii săi coechipieri trebuie susținuți pentru a nu fi dominati de jocul “fizic” al corsicanilor, așa cum s-a întâmplat în decembrie 2014 la ultimul duel dintre cele două echipe pe stadionul Francois Coty.

Tripleta standard din defensivă, Chrétien-Lenglet-Diakhaté nu va fi din nou completa, ultimul fiind accidentat. Va intra Modou Diagne sau Tobi Badila, ambii având doar câteva zeci de minte jucate în acest sezon.

În meciul tur Nancy s-a impus fără probleme scor 3 la 0. Ajaccio a încasat doar 4 goluri în 2016 și este alături de Dijon, neînvinsă în acest an.

Meci nul, X solist, cota 3.00 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă, 1 sau X cota 1.65 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Gol marcat în minutele 76-90, DA, cota 2.40 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply