Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1- Reims vs Bordeaux

Este o partida foarte interesantă, oaspeți fiind extrem de “prietenoși” în meciurile cu Reims – Bordeaux nu a câștigat în ultimele 10 meciuri directe.

reims taxiOrganizatorii speră la un stadion plin. De mai bine de o săptămâna locuitorii din Reims pot citi sloganul “Peut-on supporter le Stade sans y mettre les pieds ?” pe toate portierele taximetrelor din oraș, sigla clubului fiind scoasă în evidență.

Media de spectatori scade constant la Reims, stadionul Auguste-Delaune având o afluență medie de 13.000 de persoane.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Învinsă pe teren propriu de Bastia, 0 la 1 acum doua etape, Reims a mai bifat o înfrângere cu PSG, 1 la 4 în ultima etapă din Ligue 1. Echipa este în pericol de a retrograda și se află pe locul 17 cu un singur punct avans față de GFCO Ajaccio.

Spulberată de Saint-Etienne, 1 la 4, de către Lyon, 0 la 3 și eliminata din Cupa Franței de către Nantes, echipa din Bordeaux s-a relansat pe terenul lui Guingamp. Victoria cu 4 la 2 din meciul cu bretonii a fost urmată de o remiză cu Nice , scor 0 la 0. Les Girondins se afla pe locul 10, la 4 puncte distanță de podium.

Reims are o lista consistentă de absenți. Fundașul Prince Oniangué, marcator cu PSG și Caen, este accidentat. I se adaugă atacanții Grejohn Kyei și Frederic Bulot, fundașii Peuget, Atila Turan și Weber. Căpitanul Mickaël Tacalfred, aflat la echipa din 2008 s-a acidentat pe Parc des Princes și lipsește cel puțin în meciul de azi. Revine fundașul dreapta Hamari Traoré.

Iată lotul comunicat: Kossi Agassa, Johann Carrasso – portari, Antoine Conte, El Kaoutari, Mohamed Fofana, Mandi, Signorino, Hamari Traoré – fundași, Charbonnier, Devaux, Odair Fortes, Jaba Kankava, Ndom, Mfulu, Diego – Lass Bangoura, Thievy Bifouma, De Préville, Ngog – atacanți.

Bordeaux are ca de obicei un număr record de accidentați. Atacantul Cheick Diabaté și fundașul Mathieu Debuchy s-au accidentat în meciul cu Nice. Cei doi s-au adăugat unei liste care îi include pe Cedric Carrasso, Gajic , Maulun, Maurice-Belay – operat la genunchi, Pallois, “Jaro” Plasil și Gregory Sertic. Portarul Jerome Prior și ineficientul atacant Kiese Thelin au fost trimiși la echipa a două. Revin Diego Contento, Poko și brazilianul Pablo, toți trei oameni de baza în defensivă.

Să notăm și periaoda ciudată (sau nu) pe care o traversează Lamine Sane. Senegalezul, protagonist al încăierării cu portarul Prior, a fost surprins de poliție conducându cu permisul suspendat. Posesor al unui bolid Ferarri, Sane a fost foarte uimit să afle că se află în culpă și a dat vian pe faptul că nu și-a primit corespondență la nouă adresa și astfel nu știa ca i-a fost suspendat permisul.

Willy Sagnol se va baza pe : Bernardoni, Bobe – portari, Diego Contento, Guilbert, Pablo, Poundjé, Lamine Sané, Yambéré – fundași, Arambarri, Chantôme, Poko, Abdou Traoré, Vada – mijlocași, Jussiê, Malcom, Ounas, Diego Rolan, Thomas Touré, Enzo Crivelli – atacanți.

În meciul tur Reims a câștigat la Bordeaux, scor 2 la 1.

Meci nul, X solist, cota 3.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marchează, cota 1.88 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Nicolas De Préville marcator, cota 3.35 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total cartonase, peste 4,5, cota 1.94 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply