Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1 – Nice vs Bastia

Avem un nou meci clasificat că derby și cunoscut sub denumirea de “derby de la Méditerranée” între Nice, care lupta pentru un loc pe podium și Bastia, care se “agită” să evite retrogradarea.

Cu o singură victorie în ultimele cinci partide din Ligue 1, Nice a avut șansă și nu a pierdut (încă) locul trei – diferența față de Monaco, locul doi este acum de 8 puncte. Cu Hatem Ben Arfa indisponibil, les Aiglons vin după un eșec cu Monaco și două remize cu Marseille și Bordeaux. În clasamentul bazat pe partidele jucate pe teren propriu Nice se află pe poziția a opta.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Bastia a reușit “performanța” de a lega doua victorii la rând în dauna lui Troyes și Reims. Practic este vorba de 3 victorii în ultimele 4 partide dacă adăugăm victoria remarcabila cu Lyon și eșecul cu Monaco. Brandao & Co se află pe locul 14 în Ligue 1 și nu au jucat partida cu Nantes din ultimul week-end – meciul a fost amânat pentru data de 9 martie. În clasamentul bazat pe meciurile jucate în deplasare Bastia se află pe locul 20.

Nice evoluează din nou fără Ben Arfa – nu se știe încă data revenirii, plus cunoscutele probleme, atacantul Le Bihan ( are doar 136 de minute jucate de la transferul sau de la Le Havre de la sfârșitul lunii august) și portarul Pouplin. Mijlocașul Wallyson Mallman, fundașii Correia, Boscagli și Gautier Lloris, precum și atacantul Paulin Puel nu au fost reținuți în lot.

Claude Puel a comunicat următorul lot: : Hassen, Cardinale – portari, Baysse, Le Marchand, Ricardo, Bodmer, Genevois, Pied – fundași, Seri, Mahamane Traoré, Hult, Walter, Nampalys Mendy, Koziello – mijlocași, Plea, Caddy, Honorat, Germain, Ranieri – atacanți.

Bastia nu se poate baza pe fundașul Julian Palmieri, suspendat, dar în lot sunt și probleme de ordin medical. Gilles Cioni va lipsi și el din defensivă după ce a fost grav accidentat de către fundașul lui Reims, Prince Oniangué – Cioni are o fractură de amxilar și nu va juca 4 sau 5 săptămâni. Doar galben a primit Oniangué…

Mijlocașul Christopher Maboulou este și el accidentat. Alexander Djiku și Sébastien Squillaci sunt recuperati după accidentări, dar în cazul lor va fi game time decision. Corsicanii se pot baza din nou pe  Jean-Louis Leca care a fost suspendat la Reims. Portarul are antecedente la Nisa, la meciul din tur fiind implicat în altercații cu suporterii gazdelor – s-a ales cu o suspendare pentru două partide. Modesto, Peybernes, Marange, Mostefa, Yanick Cahuzac, Diallo, Floyd Ayité – 2 goluri marcate în meciul cu Troyes, Danic sau Brandao sunt apți de joc și pot evolua azi.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Omul momentului la Nice este tânărul mijlocaș Vincent Koziello. El a fost desemnat sportivul anului chiar la începutul acestei săptămâni. nice 4Este o reușită remarcabilă pentru tânărul de 20 de ani sportul din Nisa fiind bine reprezentat și în atletism sau natație.

Crescut și format pe Coasta de Azur, Koziello a evoluat inițial pentru micuțul club Stade Olympique Roquetton, iar la 11 ani a ajuns la AS Cannes. În 2013 el a fost transferat la Nice și după numai un an a fost chemat la prima echipa. În acest sezon are 23 de meciuri și 3 goluri pentru les aiglons.

kozielloSe încadrează perfect în linia mediană a echipei unde alături de Serri și Nampalys Mendy, au toți sub 1m70… Între două antrenamente și cu meciuri grele în Ligue 1, Koziello a ales să își continue studiile și este înscris la facultate unde se specilizeaza pe literatură, civilizația și limba engleză.

Noul Xavi – o nebunie peste tot cu astfel de sintagme – este vizat de Arsenal și Milan conform presei franceze.

 

În meciul din tur, Nice s-a impus în Corsica cu 3 la 1. La finalul partidei din septembrie 2015, fanii gazdelor s-au “războit” cu forțele de ordine, iar jucătorii lui Claude Puel au rămasă blocați la stadion timp de patru ore.

Bilanțul general al întâlnirilor directe este favorabil oaspetilor cu 21 de victorii în 55 de partide – 16 remize și 18 victorii pentru Nice (17 obținute în Ligue 1 și una în Cupa Franței). Bastia are 3 victorii și 7 remize în 23 de meciuri jucate în Ligue 1 la Nisa..

Total goluri, sub 2,5, cota 1.52 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Rezultat prima repriza, X, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Meci nul, X solist, cota 3.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont...

 

Leave a Reply