Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1 – Guingamp vs Angers

Gazdele de la Guingamp au nevoie de puncte după o perioada dificilă, iar Angers alunecă încet dar sigur spre mijlocul clasamentului.

Guingamp nu a mai câștigat un meci de la începutul lunii februarie când au învins-o pe Troyes. Echipa este incapabilă să se impună de 3 meciuri și vine după două înfrângeri la rând, 2 la 4 cu Bordeaux și 3 la 4 în derby-ul cu Lorient din etapă trecută. Băieții lui Jocelyn Gourvennec se află pe locul 16 în Ligue 1 la doar trei puncta de zona locurilor retrogradabile.

Angers stă mai rău decât adversarul de azi. Surpriza campionatului în tur, Cheikh Ndoye & Co au ajuns pe locul 9 în clasament. Este ceva normal dacă luăm în calcul cele patru înfrângeri la rând, cu Reims, Lyon, Rennes și Montpellier. În aceste partide echipa care se lăuda cu o defensivă redutabila a încasat 9 goluri și a marcat doar 3.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Guingamp are în continuare probleme de efectiv, dar situația nu mai este catastrofală că la partida de acum o săptămâna contra lui Lorient. Decarul Nicolas Benezet a forțat prezența pentru meciul din etapă trecută,a dat o pasă decisivă pentru Briand, dar s-a reaccidentat și este indisponibil în meciul de azi. Lipsesc și fundașii Dorian Lévêque și Jérémy Sorbon. Revin însă doi apărători de valoare, Jonathan Martins Pereira și Christophe Kerbrat, om extrem de important în centrul defensivei. Căpitanul Lionel Mathis este suspendat.

Iată lotul comunicat: Jonas Lössl, Théo Guivarch – portari, Lars Jacobsen, Maxime Baca, Reynald Lemaître, Jonathan Martins-Pereira, Benjamin Angoua, Christophe Kerbrat, Laurent Dos Santos – fundași, Julien Cardy, Moustapha Diallo, Ludovic Blas, Younousse Sankharé, Marcus Coco, Thibault Giresse – mijlocași, Yannis Salibur, Mevlüt Erding, Jimmy Briand, Sloan Privat – atacanți.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Angers are lotul aproape complet. Lipsesc atacanții Slimane Sissoko și Férébory Doré, iar mijlocașii Auriac și Săïd Benrahma au fost lăsați în afară lotului. Congolezul Doré urmează un program special de recuperare la Clairefontaine după gravă accidentare din octombrie.

Antrenorul Stéphane Moulin a comunicat următorul lot : Alexandre Letellier, Denis Petric – portari, Manceau, Angoula, Traoré, Bouka Moutou, Thomas, Yoann Andreu – fundași, Bourillon, Cheickh Ndoye, Saïss, Mangani, Diers, Goran Karanovic – mijlocași, Gilles Sunu, Ketkeophomphone, Capelle, Mohamed Yattara – atacanți .

În meciul tur scorul a fost 0 la 0 cu patru cartonașe galbene și unul roșu.

Victorie Guingamp, 1 solist,  cota 2.10 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont...

Mevlut Erding marcator, cota 3.75 la  Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply