Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1 – Bordeaux vs Nice

Avem un meci interesant în care Girondins de Bordeaux speră să urce spre podium, iar OGC Nice vrea să rămână acolo.

Les Girondins” sunt într-o nouă perioada slabă. Echipa a luat o gură de aer în etapa trecută cu o victorie 4 la 2 la Guingamp, dar această a venit după două înfrângeri la rând în campionat cu Lyon, 0 la 3 și Saint-Etienne, 1-4. Se adaugă aici și o eliminare în Cupa Franței cu Nantes. Bordeaux se află totuși la doar 4 puncte distanță de podium chiar dacă ocupă locul 9.

Nice se află pe 3 în Ligue 1, cu 6 puncte mai puțin decât Monaco, iar la PSG nu e cazul să ne raportăm. Bodmer & Co vin dupa două meciuri fără victorie, ambele extrem de importante pentru orgoliu. “Les Aiglons” au pierdut, 0 la 1 cu Monaco și au remizat, 1 la 1 cu Marseille.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Bordeaux are din nou o lista lungă de indisponibili. În premieră apare “Jaro” Plasil, absența foarte importantă. El se adaugă unei liste care îi conține pe portarul Carrasso,fundasii Diego Contento, Milan Gajic, Pablo, Pallois, Poko, mijlocasii Maulun, Maurice-Belay, Sertic și Kiese Thelin. Atacantul Enzo Crivelli este suspendat.

Câțiva jucători promovați la prima echipa se plâng de solicitarea fizică pe care o au meciurile din Ligue 1. Adam Ounas, un jucător cu evoluții bune, dar rodat doar în CFA a declarat clar “Comme le coach nous le dit, une fois que t’es mort, tu le dis et il y a des remplaçants qui veulent rentrer” – antrenorul ne-a spus clar, dacă ești “mort” spune-o pentru că sunt jucători pe banca care vor să între…

Portarul Jerome Prior este în continuare suspendat după altercația avută cu Lamine Sane.
Willy Sagnol a comunicat următorul lot: Bernardoni, Bobe – portari, Debuchy, Guilbert, Poundjé, Sané, Yambéré, Baba Traoré – fundași, Arambarri, Chantôme, Abdou Traoré, Vada– mijlocași, Diabaté, Jussiê – este ușor accidentat, Malcom, Ounas, Rolan, Touré – atacanți.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

Nice vine fără omul numarul unu, Hatem Ben Arfa. Tot indisponibili sunt și Simon Pouplin (portarul de rezervă), Wallyson Mallmann (un mijlocaș foarte util în joc), Paulin Puel și Gautier Lloris. Mijlocașul Mahamane Traoré este încă în recuperare.
Claude Puel a comunicat următorul lot: Hassen, Cardinale – portari, Baysse, Le Marchand, Ricardo Pereira, Bodmer, Genevois, Pied – fundași, Seri, Hult, Walter, “Dada” Raheriharimanana, Nampalis Mendy, Koziello – mijlocași, Plea, Alexandre Mendy, Caddy, Germain, Ranieri – atacanți.

Meciul de azi este interesant fie și numai raportat la scorul din partida tur. Willy Sagnol și băieții săi au încasat la Nisa un 6 la 1 extrem de dureros – sau nu. Bordeaux este în continuare o echipa care primește multe goluri. În ultimele 3 meciuri, Les Marine et Blanc au luat nu mai puțin de 9 goluri. Cu o defensivă șubredă, fără portarul Carasso, Bordeaux are de înfruntat o ofensivă extrem de puternică.

Nice a marcat 39 de goluri în 26 de etape, un bilanț excelent peste totalul reușitelor din sezonul 2012-2013 în care au terminat pe locul 4. Absența lui Hatem Ben Arfa pare compensata de Vincent Koziello care este omul decisiv  în 3 din ultimele 4 goluri reușite de echipa sa – 1 gol și 2 pase decisive. Mathieu Bodmer a făcut și el deja două partide excelente pe postul ocupat de HBA înainte de accidentare.

Victorie Bordeaux, 1 solist, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Cheickh Diabaté marcator, cota 2.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.24 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont...

Leave a Reply