Ponturi, pronosticuri, analiză: Ligue 2- Lens vs Evian

Lens își continuă calvarul în Ligue 2 și încă speră la promovare. Evian are cu totul alte griji și speră să scape de la retrogradare.

RC Lens se află pe locul 7, la 8 puncte de podium și nu are prea mult timp de pierdut în idea unei eventuale promovări. După 10 etape gazdele de azi se aflau doar pe locul 16, cu 2 victorii, 4 rezultate de egalitate și 4 eșecuri. Echipa “Sang et or” a recuperat și acum pare să nu mai aibă suflu pentru a câștigă meciuri importante. Jucătorii lui Antoine Kombouaré vin după două partide fără victorie, un eșec cu Valenciennes, 0 la 1 și o remiză fara goluri cu Sochaux.

Mizeaza aici pe favoritii tai din fotbalul francez, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Neinivinsa de trei etape Evian-Thonon-Gaillard lupta pentru a rămâne în Ligue 2 și se află pe locul 15 la patru puncte de periculoasă “zone rouge”. Cédric Barbosa & Co vin după remize la rând, una în deplasare cu Red Star, 2-2 și altă pe teren propriu cu Bourg-Péronnas, 1-1.

Pentru meciul de azi Lens beneficiază de revenirea excelentului portar Joris Delle – rezerva sa, Jérémy Vachoux este și el în formă. Revien și atacantul Dème N’Diaye recuperate după o accidentare la genunchi. Lipsesc fundașul Abdoul Ba, mijlocașul central Pierrick Valdivia și atacantul Jonathan Nanizayamo , toți accidentați.

Lotul comunicat de Lens: Delle, Vachoux – Cvetinovic, Gbamin, Ikoko, Lala, Landre, Scaramozzino – Autret, Bourigeaud, Cyprien, Nomenjanahary, Olsen – Banza, Chavarria, Madiani, N’Diaye.

Evian vine fără doi jucători importanți transferați în Rusia. Fundașul ghanez Jonathan Mensah a semant pentru Anji Makhatchkala. Transferul sau aduce clubului suma de 150 000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Atacantul Gianni Bruno este împrumutat, cu optiune de transfer definitiv, la Krylia Sovetov Samara. Se aduagă absențele fundașului central Aldo Angoula și mijlocașului Bruno Da Cruz, amândoi accidentați.

Lotul comunicat de Evian: Durand, Leroy – Abdallah, Appindangoye, Beteo, Centonze, Soares – Barbosa, Campanharo, Fall, Hoggas, Kamin, Sorlin, Tejeda – N’Gakoutou, Nsikulu, Saint-Louis.

Brazilianul Gustavo Campanharo este din nou în formă și ne va oferi un duel incantator cu argentinianul Pablo Chavarria, revenit și el la un nivel bun la Lens. Atacantul Dylan Saint-Louis, adus de la Saint-Etienne și Clarck Nsikulu, revenit după o gravă accidentare, promit un meci mare la Lens.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Să notăm și situația neplăcută a celor din Lens la nivelul acționariatului. Preluarea clubului de către Hafiz Mammadov nu a adus decât probleme, banii din Azerbaidjan se lasă așteptați, iar implicarea politicului în club aduce doar scandaluri.

Omul care a dus greul de atâția ani la Lens, Gervais Martel, a fost în vizită la Baku. Veștile din Azerbaidjan sunt foarte proaste. Bank of Azerbaïdjan, condusă de Mammadov, este în lichidare. Această banca este cea care a furnizat garanțiile necesare clubului începând cu vara lui 2014.

lens 6Situația s-a complicat și mai mult pe fondul eșecului în încercarea de preluare a clubului de către Grégory Maquet. Belgianul, proprietarul unei rețele de agenții imobiliare din Benelux a încercat să preia 75% din acțiuni, Hafiz Mammadov rămânând cu 25% pentru încă maxim trei ani. Gervais Martel a susținut oferta patronului de la Century 21.

Maquet s-a întâlnit la Londra cu directorul financiar al Baghlan Group, deținut de Mammadov și Ignacio Aguillo, consilierul omului de afaceri azer. Din păcate clanul Mammadov nu a dat efectiv niciun răspuns, iar belgianul s-a retras pentru moment din negocieri.

lens 7Acționariatul azer nu face nici plăti dar nici nu cedează clubul, iar o retrogradare pe criterii administrative este de luat în calcul. Lens avea o pierdere de 10 milioane de euro în iulie 2015, diverse împrumuturi de rambursat și obligația de mai face rost de cel puțin 4,5 milioane de euro până la sfârșitul sezonului. Clubul nu are voie să facă transferuri, iar masa salarială trebuie diminuată. Luna mai poate aduce mari probleme la echipa, dar inca mai este timp pentru rezolvarea lor.

În meciul din tur Evian a câștigat cu scorul de 2 la 1.

Victorie Lens, 1 solist, cota 1.80 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Victorie Lens la 2 goluri sau mai mult, cota 3.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply