Avancronici fotbal – Evian TG vs Paris FC – Ligue 2

Vineri incepand cu ora 21.00, fosta formatie a actualului jucator al Pandurilor din Tg. Jiu, Dan Nistor, Evian, va intalni pe Parc des Sports in cadrul rundei cu numarul 25 din Ligue 2, ultima clasata in ierarhia clasamentului din cea de-a doua liga franceza, Paris FC.

Pariaza la cele mai bune cote la aceasta agentie de pariuri online

Evian TG vs Paris FCPremergator disputei din cadrul rundei cu numarul 25, Evian nu este prea departe de omoloaga sa din partida de pe Parc des Sports, insa cele 7 puncte pe care totusi le are avans, plaseaza formatia gazda pe locul 14 in Ligue 2, la doar 2 puncte peste Creteil, prima formatie aflata in acest moment pe loc retrogradabil.

Vazuta ca o principala candidata la promovare in acest sezon, Evian din cate se pare a inselat asteptarile multora, cele 12 infrangeri stagionale bifate de Evian pana in acest moment facand ca formatia antrenata de Revelli sa fie a doua cea mai slaba echipa din Ligue 2 la capitolul infrangeri, dupa Creteil formatie care a bifat 14 infrangeri in 24 de etape.

Evian a reusit sa bifeze in runda precedenta o noua infrangere, de aceasta data pe terenul celor de la Auxerre ( 1-3 ), ajungand astfel la cea de-a 8 infrangere in ultimele 10 etape, lucru care obliga formatia gazda la victorie in aceasta partida de pe Parc des Sports, altfel riscul ca Evian sa intre in hora echipelor aflate pe un loc retrogradabil, va fi unul ridicat.

 Pariaza in timp ce urmaresti live meciul Evian TG vs Paris FC, transmis de aceasta casa de pariuri

De partea cealalta, nou-promovata Paris, nu s-a obisnuit deloc cu aerul tare din Ligue 2, drept dovada caEvian TG vs Paris FC nu a reusit sa stranga decat 17 puncte in aceste prime 24 de etape, multe puncte stranse in urma multelor rezultate de egalitate pe care le-a bifat, 14 la numar, rezultate de egalitate care fac din nou promovata, campioana egalurilor din Ligue 2, nicio alta formatie din cel de-al doilea esalon fotbalistic francez neavand asa multe egaluri.

In runda precedenta, Paris a incheiat, cum altfel oare, decat la egalitate pe teren propriu cu Clermont, una dintre formatiile care se bate pentru un loc de promovare, insa cu greu au scos baietii lui Vasseur acest 0-0, deoarece trupa antrenata de madame Diacre, a dominat partida absolut pe toata durata acesteia, doar norocul gazdelor si imprecizia jucatorilor de la Clermont, salvand „lanterna rosie” de la o infrangere categorica.

Cea mai buna aplicatie pentru mobil o gasesti la aceasta casa de pariuri

In partida tur disputata in luna septembrie cele doua au incheiat la egalitate 0-0 la Paris, insa acum Evian pleaca clar cu prima sansa, asta in principal datorita terenului propriu dar si a valorii lotului, un lot care nu-si merita alaturi de echipa binenteles locul din clasament. In orice caz, cu siguranta jocul va decurge intr-un singur sens, doar spre poarta parisienilor, si pana la urma Evian credem ca are totusi puterea sa se impuna in fata unei formatii net inferioare.

Ponturi si pariuri Evian TG vs Paris FC

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti aici

 

 

Leave a Reply