Avancronici si analize fotbal: Ligue 2 – Le Havre AC vs Dijon FCO

Dijon are o deplasare mai mult decât interesantă în Normandia și trebuie să arate că își poate păstra statutul de lider în Ligue 2.

Le Havre se lupta pentru un loc în Ligue 1, se află pe poziția a șasea la 5 puncte de podium. “Bătrânul” club normand – este fondat în 1872, cel mai vechi club francez – se simte bine pe teren propriu dar clacheza în deplasare. Dovadă sunt meciurile recente cu Ajaccio, Clermont și ultimul eșec cu Red Star, echipa implicată și ea în lupta pentru promovare.
Dijon a profitat de bâlbele celor de la Nancy și a prins gustul poziției de lider. Echipa din Burgundia a “agățat” un punct la Lens, a câștigat la Créteil și a confirmat pe teren propriu cu o victorie împotriva lui Valenciennes în ultima etapă.

Pariaza pe campionatul Frantei si profita de cele mai bune cote, de partidele transmise in direct si de pariu fara risc pana la 150 RON!

Când visezi la promovare nici nu mai poți decide care meci este mai important. Înfrângerea cu 2 la 1 de la Paris, cu Red Star, a însemnat un schimb de locuri cu învingătorii și un scurt “adieu” spus de HAC locului 3 vizat. Lys Mousset a încercat să își țină echipa în joc dar nu a fost suficient. Metz a profitat, a urcat pe 3 și și-a consolidat poziția cu o remiză la Nancy în această etapă. Marcatorul de la Paris absentează azi din cauza unei entorse – este o pierdere importantă tânărul atacant,“activat” perfect în ultima perioada de către antrenorul Bob Bradley. Revin în schimb atacantul Ghislain Gimbert și fundașul Cédric Cambon.

Bradley a comunicat o lista de 17 jucători : Farnolle, Milosavljevic – Chebake, Fortes, Cambon, Puel, Bain, Mombris – Fontaine, Louiserre, Ayasse, Gamboa, Bonnet – Duhamel, Gimbert, Manzala, Mendes.


Patronul clubului din Le Havre, americanul Vincent Volpe, patronul firmei Dresser Rand, partener Siemens, un inginer implicat în robotică la nivelul cel mai înalt si in Japonia, vrea să ia toate cele trei puncte în meciul cu Dijon. Argumentele normanzilor sunt veteranii Mathieu Duhamel și Ghislain Gimbert, mijlocașul central de doar 20 de ani, Dylan Louiserre, fundașii Steven Fortes, Grégoire Puel, aflat la concurență cu Issam Chebake, Denys Bain, mijlocașii Jean-Pascal Fontaine, Modeste M’Bami și Alexandre Bonnet.

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Marți, 2 februarie a fost ziua în care Dijon a preluat șefia în Ligue 2. Portarul Baptiste Reynet, fundașul Cédric Varrault – este și căpitanul echipei, Jordan Lotiès, apărătorul central de 31 de ani, Gaël Andonian, “le joker” – venit de la Marseille, Abdoulaye Bamba, trecut și pe la Juventus Torino, Julio Tavares, autorul unei triple contra lui Clermont, Jeremie Bela sunt toții piesele forte ale echipei pregătite de către Olivier Dall’Oglio.


În prima parte a acestui acest sezon problemele au fost plecările de jucători, atmosfera din lot și ineficacitatea liniei ofensive. Treptat lotul s-a cristalizat, atmosfera s-a îmbunătățit iar achizițiile făcute au schimbat jocul echipei. La ora actuală Christopher Jullien, adus de la Auxerre este considerat unul dintre cei mai buni apărători din Ligue 2. Samuel Souprayen, pe care îl găsim acum la Hellas Verona, a fost înlocuit cu brio de către Quentin Bernard. Numele cunoscute precum Romain Amalfitano, Johan Gastien, Jordan Marié sau veteranul Varrault (36 de ani) s-au completat perfect cu Sammaritano sau Souquet.

Olivier Dall’Oglio, aflat la Dijon din 2012, a avut pentru prima dată mâna liberă să își aleagă jucătorii, iar președintele Olivier Delcourt nu are acum ce îi reproșa – nici măcar selecția pentru meciul de azi cu Andonian, Bamba sau Rivière lăsați în afara lotului.

DFCO se va baza pe Stade Océane pe următorii: Basilio, Reynet – Bernard, Jullien, Lotiès, Souquet, Varrault – Amalfitano, Belmonte, Gastien, Lees-Melou, Marié, Sammaritano – Bela, Diony, Tavares.

Ambele marchează, cota 2.07 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Victorie Dijon, 2 solist, cota 2.60 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără Risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.42 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru jucătorii Superpont.

Leave a Reply