Avancronici fotbal: Ligue 2 – AC Ajaccio vs Olympique Nîmes

Acesta este meciul zilei în Ligue 2. Ambele echipe au o perioada bună și sunt în creștere de formă. Se anunță o partida tare în Corsica!

Nu ezitati sa mizati pe acest meci – aveti aici cele mai bune cote pentru fotbalul francez si optiunea live!

Ajaccio a ajuns pe locul 13 și are un avans de 4 puncte față de zona locurilor retrogradabile. Bucuria victoriei cu 2 la 1 contra celor de la Brest a fost completată de o remiză, 1 la 1 în deplasarea de la Tours. Riad Nouri, unul dintre oamenii în formă ai corsicanilor declara pentru site-ul clubului că este foarte important să obțină 3 puncte în partida de azi cu Nîmes, asta și că o revanșa după înfrângerea cu 1 la 0 suferită în ianuarie anul trecut, pe teren propriu.

Oaspeții abordează meciul din postura celei mai în formă echipe în acest debut de an. 4 meciuri, 4 victorii și 14 goluri înscrise, acesta este bilanțul pentru les Crocos în 2016. Aflată în zona retrogradrii încă de la începutul sezonului, Nîmes a urcat acum pe poziția a 17-a. Să nu uităm și faptul că Nîmes Olympique a “beneficiat” de o penalizare de 8 puncte din cauza implicării echipei în anchetele care vizau trucarea unor meciuri in urma cu doua sezoane.

Ajaccio a primit o veste proastă înainte de etapa de azi. DNCG le-a blocat posibilitatea de a face transferuri, bugetul clubului fiind “puricat” și “disecat’ de jandarmul financiar al fotbalului francez. “Aiaccini, semi più forti tutti insemi” a fost mesajul postat pe site după această decizie, iar ceea ce contează este parcursul bun al echipei. În ultimele 10 jocuri les ours au 4 victorii, 5 remize și o singură înfrângere, ceea ce ar fi demn de un loc în prima jumătate a clasamentului. Antrenorul Olivier Pantaloni are un plan simplu pentru partida de azi : meci echilibrat în ambele reprize, un Madri în formă și un Mandanda cât mai atent, totul dublat de vigilența în defensiva pentru a-i bloca pe omenii de gol ai oaspeților, Anthony Koura și Steve Mounie.

Lotul anunțat este format din Laurent Abergel, Cavalli – cât suflet pune căpitanul lui Ajaccio, care a jucat cu febră și serios răcit în ultimele meciuri, Pape Cissé, Zie Diabaté, Diallo, Diop, Frikeche, Gonçalves, Lippini, Madri, Riffi Mandanda – formă excelentă pentru portarul corsicanilor, fratele lui Steve Mandanda de la OM , Marchetti, Nouri, Sollacaro, Toudic și Videmont.

Mizeaza aici pe partidele si favoritii tai – ai bonus la deschidere de cont, optiunea live si cashout!

Les Crocos vizează cel puțin un punct azi și vor să își păstreze resurse pentru meciul de vineri cu Niort. Peste 9.000 de spectatori au asistat la ultima victorie, cu Auxerre, iar Toifilou Maoulida & Co sunt practic “echipa momentului”. Antrenorul Bernard Blaquart s-a declarat nemulțumit de nivelul jocului subliniind însă atmosfera excelenta din grup. Este un lucru confirmat și cu ocazia deplasarii în Corsica. Clubul a pregătit un avion particular pentru această deplasare, dar jucătorii au ales să facă depalsarea în mod normal, cu o linie regulată. Trei zile împreună, două nopți în Corsica, aceasta a fost alegerea echipei.

Experimentatul fundașul Zarabi a intrat și el în calcule pentru acest meci, iar Lacourt și Azouni, suspendați în partida cu Auxerre, sunt și ei la dispoziția antrenorului. Grupul deplasat pentru meciul de pe Stade François-Coty este format din Mathieu Michel – un portar care va ajunge curând în Ligue 1, Gallon, Cordoval, Paquiez, Kiko Zarabi, Fethi Harek – atât el cât și Zarabi formează baza unei defensive experimentate, Marin, Azouni, Lacourt, Briançon, Ripart, Valls, Chamed, Bobichon, Maoulida, Anthony Koura și Steve Mounié.

Meci nul, X solist, cota 3.25 la casa de pariuri online Fortuna.

Total goluri, sub 2,5 , cota 1.72 la Sportingbet.

Rezultat prima repriza, X solist, cota 2.00 la casa de pariuri online NetBet.

Rezultat pauza/final, X/X, cota 4.50 la Unibet.

 

Leave a Reply