Avancronici fotbal : Ligue 1 – FC Nantes vs Gazélec Ajaccio

Se anunta o partidă tare, cu un stadion aproape plin, gazdele așteptând un număr de cel puțin 23.000 de spectatori.

Victoria din deplasare cu Troyes a dus-o pe Nantes până pe poziția a 9-a în clasament. Este o serie excelentă de 12 meciuri fără înfrângere, cu o singură dezamăgire, remiza cu Bordeaux – în acel meci Nantes a condus cu 2 la 0 la pauză… Partida de azi cu Ajaccio este ocazia de a se revanșa în fața fanilor. Programul pare favorabil, pentru les canaris urmând meciuri cu Toulouse, Lorient și Bastia.
GFCO Ajaccio a încheiat perioada magică și a strâns doua înfrângeri la rând. Este vorba de un eșec la limită, 0 la 1 la Rennes dar și de un neașteptat de dur 0 la 4 încasat d ela Montpellier chiar în Corsica. Locul 16 este totuși mult peste așteptările echipei la începutul sezonului – diferența față de zona retrogradării este de 6 puncte.

Cele mai bune cote pentru campionatul Frantei sunt aici – aveti si partidele transmise in direct si optiunea live!

Nantes pare să aibă în sfârșit o perioada pe măsura așteptărilor președintelui Waldemar Kita. Sezoanele de coșmar – 2009-2010 cu un loc 15 în Ligue 2 și un loc 13 în 2010-2011, au devenit doar o amintire urâtă. De notat că și atunci media de spectatori pe La Beaujoire era de 11.500 de fani. O defensivă în care Cana și Vizacarrondo compensează tinerețea unor jucători precum Sabaly, Moimbé sau Lenjani, o linie mediană cu Adrien Thomasson, Alejandro Bedoya, Gillet, Valentin Rongier și brazilianul Adryan și un atac care se bazează pe Yacine Bammou, Sala și Sigthorsson, pot permite implicarea în lupta pentru locurile europene.

Plecările unor jucători precum Gakpé, Bessat sau Nkoudou nu l-au ajutat din pacate pe antrenorul Der Zakarian, mereu presat de către președintele Kita. Absența unui decar veritabil în sistemul de joc al fostei campioane a Frantei nu a fost încă compensată, iar accidentarea lui Rongier este o problema majoră în jocul echipei. Perioada de mercato s-a încheiat cu un eșec total, transferurile anuntate ca sigure – Matias Suarez de la Anderlecht și Pedro Henrique de la Rennes, fiind imposibil de realizat.

Pentru meciul de azi lipsesc fundașul Kofii Djidji, Rongier și Alexis Alegue. Lotul anunțat de club este următorul : Remy Riou și Dupé – portari, Leo Dubois, Emir Lenjani, Sabaly, Lorik Cană, Vizcarrondo, Moimbé – fundași, Remi Gomis, Guillaume Gillet, Birama Touré, Iloki, Thomasson, Bedoya, Adryan – mijlocași, Sigthorsson, Emiliano Sala, Bammou și Audel – atacanți.

Nu ezitati sa mizati pe acest meci, aveti bonus la deschiderea de cont, optiune cashout si cote excelente la live!


Gazélec nu are mari probleme de lot. Atacantul Grégory Pujol este accidentat și lipsește încă 6 săptămâni. Thierry Laurey se poate baza pe Mohamed Larbi, Jacques Zoua, Khalis Boutaib, în atac și David Ducourtioux, Roderic Filippi, Alexandre Coeff, Jeremie Bréchet sau Issiaga Sylla la mijloc și în defensivă. Ofensiva va fi completată prin atacantul tunisian Amine Chermiti transferat de la FC Zurich.

Meci nul, X solist, cota 3.15 la casa de pariuri online NetBet.

Total goluri sub 2,5, cota 1.52 la Unibet.

Rezultat prima repriza, X, cota 2.00 la Sportingbet.

 

 

Leave a Reply