Avancronici fotbal : Ligue 1- AS Monaco vs SC Bastia

Avem o partida interesantă cu două echipe având stări de spirit diferite. Monaco își vede amenințată poziția de lider în clasamentul unei Ligue 1 fără PSG, iar Bastia simte că poate lupta fără frică pentru evitarea retrogradării.

O serie de 9 meciuri fără înfrângere pentru Monaco a fost întreruptă fără menajamente de către Angers în etapa de week-end. După 2 la 0 și 4 la 0 cu Lorient și Toulouse, ASM a încasat 3 goluri la Angers și a oferit o imagine deplorabilă. Cu jumătate din lot având probleme medicale, Leonardo Jardim își pune mari speranțe în transferurille făcute pe filiera braziliană, atacantul Vagner Love – și-a pierdut podoaba capilară, viu colorată de pe vremea când câștiga Europa League cu CSKA Moscova și fundașul Jemerson – n. 1992, peste 100 de meciuri jucate pentru Atletico Mineiro, selecționat de Carlos Dunga în lotul pentru meciul dintre Brazilia și Peru.

Meci bun, nu ezitati sa pariati aici – aveti pariu fara risc pana la 150 ron, optiunea live si meciurile din Ligue 1 transmise in direct!

Bastia a trecut peste șocul înfrângerii de la Guingamp și peste eliminările dictate de arbitrul acelei partide. Cu mult curaj și cu un joc colectiv de apreciat, corsicanii au învins-o pe Lyon cu 1 la 0 în etapa trecută. Le Sporting este capabilă de orice, mai ales pe teren propriu, iar presă locală a lăudat evoluția echipei și regăsirea acelui ADN tipic corsican. Sunt complet de accord, mai ales că și în acest meci, Bastia a încasat un cartonaș roșu…


Monaco își face înainte de fiecare etapă bilanțul pe partea de accidentări și apoi se apucă de treaba. Pentru azi avem din nou o lista plină. Thomas Lemar este în perioada de recuperare, Jerémy Toulalan la fel – acestea ar fi veștile bune. Lacina Traoré, Ivan Cavaleiro, Farès Bahlouli, Elderson Echiejile, Almamy Touré și Adama Traoré sunt cu toți sub îngrijirea medicilor și nu pot evolua. Nabil Dirar este complet refăcut și va fi probabil titular. Lotul cominucat de Leonardo jardim este următorul : Subasic, Nardi – portari, Fabinho, Raggi, Wallace, Carvalho, Jemerson, N’Doram, Coentrao – fundași, Bakayoko, Mexique, Pasalic, Moutinho, Dirar, Bernardo Silva, Helder Costa, Andzouana – mijlocași, Guido Carrillo, Love, Chaïbi – atacanți.

Va deschideti cont aici, primiti bonus de deschidere, aveti meciurile in direct si bonus cashout!

François Ciccolini, noul principal de la Bastia,are și el o serie de probleme. 4 jucători sunt suspendați pentru aceasta partidă. Este vorba despre Gilles Cioni, Cahuzac, Seko Fofana și Floyd Ayité. Lor li se adaugă accidentații Marange și Alexander Djiku. Revine Modesto, care a fost suspendat în meciul cu Lyon . Lotul comunicat este format din : Leca, Hansen – portari, Julian Palmieri, Peybernes, Squillaci, Modesto, Ismael Diallo – fundași, Mehdi Mostefa, Keita, Coulibaly, Sadio Diallo, Danic, Maboulou, Alex Ngando, Francois Kamano – mijlocași, Brandao, Florian Raspentino, Benhaim, Romain – atacanți.

Meci nul, X solist, cota 4.20 la casa de pariuri online Sportingbet.

Rezultat la pauza, X solist, cota 2.15 la Unibet.

Scor corect, 0 la 0, cota 7.00 la NetBet.

Leave a Reply