Avancronici fotbal : Cupa Franței – Evian TG vs AS Monaco

Așa cum v-am obișnuit v-am oferit ponturi bune din fotbalul francez – calificare Bordeaux, victorie Ajaccio, ambele având cote excelente. Să încercăm și azi să aducem bani în cont mizând pe partidele din Cupa Franței.

Aici aveti cele mai bune cote din fotbalul francez si bonusuri atractive !

Evian este în cădere liberă, antrenorul Safet Susic a fost demis, iar locul său a fost luat de catre Romain Revelli, fost secund al lui Susic și al lui Christophe Galtier la Saint-Étienne. Este practic al doilea meci ca principal pentru Revelli iar contextul este unul dificil. Ultima victorie obținută de Evian a fost în luna noiembrie, un 4 la 0 cu Valenciennes. Bilanțul actual este de 5 înfrângeri la rând cu 12 goluri primite și doar 3 marcate. Să adăugăm aici și un haos total în joc, cu intervenții grosolane și inutile, mingi pierdute aiurea și o defensivă complet descoperită. Les Roses nu reușesc să se strângă în jurul unor jucători precum veteranii Barbosa și Sorlin sau costaricanul Yeltsin Tejeda și belgianul Gianni Bruno. Singurii fotbaliști remarcați în acest sezon sunt brazilianul Gustavo Campanharo și Kevin Hoggas. Sekou Keita, atacantul împrumutat de la Atletico Madrid este și el la un nivel acceptabil cu 5 goluri în campionat și 3 în Cupa Franței . Între toate aceste neîmpliniri s-au strecurat și două meciuri reușite în Cupa Franței – ETG a trecut de Lyon Duchere cu 1 la 90 si apoi a jucat un derby interesant cu Annecy FC – Evian folosește stadionul din Annecy, adjudecat cu 4 la 1 după prelungiri.

Se anunta un meci interesant – nu ezitati sa mizati live pe aceasta partida!

Monaco se află pe locul doi Ligue 1 după victoria obținută la Lorient și se pot concentra și asupra meciului de cupă. Echipa lui Leonardo Jardim a strâns patru emciuri fără înfrângere și au depășit în turul precedent al cupei micuța formație Saint-Jean Beaulieu cu 10 la 2 !

Antrenorul Romain Revelli a convocat un grup de 19 jucători pentru meciul cu Monaco. Lipsesc Yeltsin Tejeda, suspendat, atacanții Gianni Bruno și Niskulu, accidentați precum și Campanharo și fundașul Abdallah – ex Marseille, lăsați să se odihnească. Din lotul convocat se remarcă atacantul Ngakoutou și mijlocașul Kamin, imprumuati chiar de la Monaco, fundașii Jonathan Mensah, Angoula, Aaron Appindangoye – foarte interesant internaționalul gabonez de 23 de ani și Fabien Centonze, precum și numele cunoscute precum Cedric Barbosa, Sorlin, Hernan Altolaguirre sau Keita.

Leonardo Jardim a convocat 20 de jucatori pentru duelul cu Evian Thonon Gaillard . Victoria cu Lorient a fost “platita” prin accidentările lui Toulalan, Dirar și Lemar. Bahlouli este răcit și se adugă și el listei de absenți care îi mai include pe Cavaleiro, Echiejile, Touré si Adama Traoré . Carrillo și Carvalho au fost convocați chiar dacă au probleme medicale. Lotul monegasc este format din Nardi, Subasic, Sourzac – portari , Fabinho, Carvalho, Raggi, Wallace, N’Doram, Dabila, Fabio Coentrao – fundași, Bakayoko, Mexique, Pasalic, Joao Moutinho, Silva, Costa – mijlocași, Carrillo, Lacina Traoré, Mbappé și Chaïbi – atacanți. Este prima prezența la echipa “mare” pentru Kouadio Yves Dabila, născut în 1997. O prezența interesantă este si cea a atacantului Ilyès Chaibi, 19 ani, golgeter al campionatului Franței U19 în 2014, jucător care a confirmat chiar la Evian la grupele U17 si U19.

Starea vremii pare să nu încurce fotbalul, nu se anunță căderi masive de zăpadă, iar temperatura la ora meciului va fi în jur de 2 grade.

Meci nul, X solist, cota 3.40 la Sportingbet.

Total goluri Evian, peste 0,5, cota 1.62 la NetBet.

Ambele marchează, cota 1.95 la Fortuna.

Leave a Reply