Villarreal – Betis , avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

Dupa eliminarea din Copa del Rey, Villarreal trebuie sa se concentreze pe Primera Division si pe lupta pentru primele locuri. Vizita lui Betis pare a fi ocazia perfecta pentru inceperea unei noi serii de victorii si pentru asigurarea unui loc ce duce in Champions League. Meciul incepe la ora 21:30 si se joaca pe Estadio El Madrigal.

 

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti aici!!!

 

Villarreal este pe locul 4 in La Liga, loc ce duce in stagiul de calificari pentru Champions League. Submarinul galben a acumulat 39 de puncte in 19 meciuri ( 12 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri ), si este la doar un punct de primul loc ce duce direct in grupele Champions League, locul 3 ocupat de Real Madrid si la 5 puncte de lidera la acest moment Atletico Madrid. Submarinul galben trece printr-o forma exelenta in Primera Division, gazdele nemaifiind invinse de 6 meciuri, meciuri in care au castigat toate cele 3 puncte din fiecare meci. In eventualitatea in care una din echipele de pe primele 3 locuri ( Atl. Madrid, Barcelona sau Real Madrid ) se incurca in aceasta etapa, o victorie a gazdelor in aceasta seara ii propulseaza pe podium fiind o distanta mica intre cele 4 echipe.

Forma: I V I V V

 

Aici ai GARANTAT cele mai bune cote live!!!

 

Betis este pe locul 15 cu 20 de puncte acumulate in 19 meciuri ( 5 victorii, 5 egaluri si 9 infrangeri), la 5 puncte de prima pozitie retrogradabila (18) ocupata de gijon si la 10 pucte de primul loc care duce in cupele europene (6) ocupata de Eibar. Daca luam in considerare diferentele de puncte, Betis este mult mai aproape de coada clasamentului decat de primele 6 locuri, iar daca forma in care se afla continua, un loc in ultimele 3 echipe din clasament ii sunt ca si asigurate. Betis nu a mai reusit sa obtina un punct macar de 5 meciuri si o victorie de 10 meciuri si lucrurile nu par sa se schimbe in aceasta seara, echipa adversa fiind intr-o forma total opusa.

Forma: I I I I I

 

Pariorii romani au ales cea mai buna casa de pariuri online!!!

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

Victorie gazde – Cota 1.55 ( Casa de pariuri online WinMasters )
Peste 2.5 goluri – Cota 1.95 ( Casa de pariuri online UNIBET )
Gazdele sa invinga la 0 –  Cota 2.35 ( Casa de pariuri online NetBet )
Handicap (-1) gazde  –  Cota 2.45 ( Casa de pariuri online SportingBet )

 

Pronosticuri by BTB   18 W  –  13 L

Leave a Reply