Torino – Frosinone , avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

Unul din meiurile din etapa 20 pune fata in fata pe Torino F.C care primeste „vizita” nou promovatei Frosinone. Meciul se va disputa la ora 19:00 pe Stadio Olimpico.

Torino se afla pe pozitia a 14 a in Serie A, cu 22 de puncte acumulate in 18 meciuri ( 6 victorii, 4 egaluri si 8 infrangeri ), la 7 puncte primul loc retrogradabil ( 18 ), pozitie in care se afla chiar adversara din aceasta seara si la 12 puncte de locul 5 ocupat de AS Roma, locul ce duce in stagiul de calificari pentru Europa League. Torino nu este intr-o perioada prea stralucita, in ultimele 5 meciuri facand un singur rezultat de egalitate pe teren propriu in fata Romei si 4 infrangeri consecutive ( cu Juventus 4-0, cu Udinese 0-1, cu Napoli 2-1 si cu Empoli 0-1 ). Echipa condusa de Giampiero Ventura a inceput sezonul foarte bine, fiind in primele locuri in clasament, forma ce ne ducea cu gandul la o posibilitate foarte mare ca Torino sa prinda unul din locurile ce duc catre cupele europene insa perioada proasta a inceput din luna noiembrie, ultimul meci castigat fiind chiar in acea luna impotriva Bologniei.

Forma: I I I I E

 

Pariezi de pe mobil? Cea mai buna aplicatie pentru mobil o gasesti la aceasta casa de pariuri!!!

 

Frosinone este pe locul  18 ( primul loc retrogradabil ) cu 15 puncte acumulate in 19 meciuri ( 4 victorii, 3 egaluri si 12 infrangeri ). Oaspetii din aceasta seara sunt la 4 puncte distanta de locul 17, locul ce ii salveaza de la retrogradare, in prezent ocupat de Genoa. Si echipa condusa de Roberto Stellone este intr-o forma foarte slaba, in ultimele 5 meciuri disputate acestia fiind infranti de 4 ori ( Chievo 0-2, Palermo 4-1, AC Milan 2-4, Napoli 1-5 ) Si un rezultat de egalitate in deplasare la Sassuolo 2-2, exact la fel ca si adversarele din seara aceasta. O alta asemanare intre cele doua echipe este ca nici Frosinone nu a mai obtinut toate cele 3 puncte dintr-un meci din luna noiembrie a anului trecut, meci in care a invins-o pe Verona cu scorul de 3-2.

Forma: I E I I I 

 

Pariai pana azi la agentie? De acum poti paria si online la casa ta de pariuri preferata!!!

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

Peste 2.5 goluri – Cota 1.70 ( Casa de pariuri online NetBet )
Ambele echipe marcheaza NU  –  Cota 1.70 ( Casa de pariuri online WinMasters )
Handicap (-1) Torino   –   Cota 1.85 ( Casa de pariuri online Fortuna )
Sub 1.5 goluri prima repriza – Cota 1.50 ( Casa de pariuri online SportingBet )

 

Pronosticuri by BTB   18 W  –  13 L

Leave a Reply