SUPERPONT Special – Cum sa castigi bani pe El Clasico !!

SUPERPONT Special – Cum sa castigi bani pe El Clasico !!

El Clasico! Un meci intre Barcelona si Real Madrid nu este unul obisnuit. Presiunea este omniprezenta atat din partea mass-media cat si din partea suporterilor. Jucatorii stiu ca indiferent de context, un esec impotriva marii rivale nu este permis. Suspansul este azi la cote mai mici decat am fi vrut. SUPERPONT Special – Cum sa castigi bani pe El Clasico !!

Mizeaza acum pe favoritii tai din Primera Division, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

SUPERPONT Special - Cum sa castigi bani pe El Clasico !!Sezonul este jucat in favoarea Barcelonei. Los culés au totusi două motive in plus pentru a castiga partida : Lionel Messi incearcă sa ajungă la 500 de goluri marcate ca jucator profesionist, iar un joc frumos si o victorie pot fi dedicate lui Johan Cruyff.

1.75 este cota oferita de Unibet pentru un gol inscris de Lionel Messi, in timp ce pariul Messi inscrie & Barcelona castiga, primeste din partea bookmakerilor Unibet, o cota de 2.25.

Cum fara indoiala acesta este meciul zilei in Europa, agentiile de pariuri online din Romania s-au intrecut in a oferi cote si pariuri speciale pe El Clasico. De exemplu, NetBet ofera o cota speciala de 3.00 pentru victoria trupei lui Luis Enrique.

Sportingbet nu putea rata ocazia de a oferi clientilor sai inca un BONUS, asa ca, aceasta ofera rotiri gratuite la Starburst pentru cine mizeaza pe scor corect in duelul de pe Nou Camp.

Cum sa castigi bani pe El Clasico

Rivalitatea dintre Real Madrid si Barcelona a crescut enorm din 2010 incoace. Dincolo de duelul cluburilor a aparut si cel al jucatorilor mediatizati si foarte populari in lume : Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.

2.43 este cota oferita de Unibet pentru un gol marcat de Cristiano Ronaldo pe Nou Camp, inSUPERPONT Special - Cum sa castigi bani pe El Clasico !! timp ce pariuri Cristiano Ronaldo marcheaza & Real Madrid castiga, primeste o cota de 8.50.

Numarul record de goluri inscrise intr-un El Clasico in La Liga: 8 pentru Real (1935) si 7 pentru Barca (1951).

Profita de livet-tv pentru Primera Division, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Total goluri peste 3.5 primeste o cota de 1.90 la Unibet care va ofera primul pariu fara risc pana la 150 RON.

SUPERPONT Special - Cum sa castigi bani pe El Clasico !!Primul El Clasico din La Liga disputat pe Santiago Bernabeu s-a incheiat cu victoria Barcelonei, 2 la 1 in sezonul 1948-1949.

9.00 este cota oferita de bookmakerii NetBet pentru un eventual Scor Corect 2-1 in favoarea catalanilor pe Nou Camp.

SUPERPONT Special – Cum sa castigi bani pe El Clasico !!

Gareth Bale nu a marcat niciodata impotriva Barcelonei in La Liga, asa ca acesta primeste o cota de 3.50 la Unibet pentru un eventual gol marcat, agentie de pariuri  care va ofera primul pariu fara risc pana la 150 RON.

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply