Ponturi pariuri volei: Divizia A1 Feminin – Stiinta Bacau vs Dinamo Bucuresti

Ponturi pariuri volei: Stiinta Bacau vs Dinamo Bucuresti

Meci de calificare in Sala Sporturilor din Bacau! Campioana en titre Stiinta Bacau primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti intr-un meci din cadrul penultimei etape a sezonului regulat. Se anunta un meci extrem de tensionat, miza fiind una uriasa: calificarea in play offul campionatului.Ponturi pariuri volei in acest articol.

Stiinta Bacau se afla pe locul 5 cu 36 de puncte si un setaveraj de 44:29. „Studentele” au 6 puncte de recuperat fata de adversarele de azi aflate pe locul 4 si 1 singur punct avans fata de echipa de pe locul 6 Targul Mures. Echipa condusa de Florin Grapa este o nuca tare in partidele de pe teren propriu, inregistrand doar 3 infrangeri in 10 meciuri disputate. Echipele care au reusit sa plece victorioase din Sala Sporturilor sunt formatiile ce ocupa primele 3 locuri ale campionatului in acest moment: Targoviste, Alba Blaj si CSM Bucuresti. Bacauancele tintesc toate cele 3 puncte in derbyul cu Dinamo, avand sansa sa se califice in play off daca inving astazi. Pentru acest meci „studentele” nu au jucatoare indisponibile, Florin Grapa avand tot lotul la dispozitie.

Echipa probabila: Sabina Moisa, Tatiana Lupu, Claudia Gavrilescu, Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Ioana Baciu, Mihaela Albu (libero). Antrenor: Florin Grapa

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Dinamo Bucuresti  spera la minim un punct in acest derby, punct ce le-ar asigura accesul in top 4 al campionatului. Momentan echipa din capitala ocupa locul 4 cu 42 de puncte si un setaveraj de 46:28. In meciurile din deplasare Dinamo a alternat victoriile contra echipelor bune cu infrangeri impotriva echipelor modeste. Astfel, in cele 10 deplasari de pana acum, fetele conduse de Branko Gajic au bifat 6 victorii si 4 infrangeri. In ultimele 5 meciuri disputate pe terenuri straine, Dinamo a bifat doar 2 victorii si 3 infrangeri pierzand puncte importante. Astfel, echipa a reusit sa invinga pe terenul codaselor U Cluj si Penicilina Iasi, dar a cedat contra liderului Alba Blaj si in deplasarile de la Targu Mures si Piatra Neamt. Asemenea omologului sau, Branko Gajic dispune de intreg lotul valid pentru partida din Sala Sporturilor.

Echipa probabila: Irina Horeică, Alida Marcovici, Elena Lăpușneanu, Alice Kapelovies, Mirela Corjeuțanu, Liana Badea,  Ana Maria Ștefan. Antrenor Branko Gajic.

Este un meci cu o miza uriasa pentru ambele echipe. In cazul unei victorii astazi, Stiinta Bacau se apropie la 3 puncte de Dinamo, in ultima etapa evoluand impotriva modestei Penicilina Iasi. De partea cealalta, Dinamo nu isi permite sa plece fara nici un punct castigat in derby, ultima etapa pregatindu-i un meci extrem de greu  pe teren propriu impotriva echipei de pe locul 2, Targoviste. Miza meciului, valoarea si omogenitatea loturilor,  increderea in fortele proprii si orgoliile dintre cele doua combatante,  toate sunt ingredientele unui derby de traditie ce se anunta foarte disputat

Mizeaza aici pe meciul Stiinta Bacau vs Dinamo Bucuresti, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Ponturi pariuri volei – Stiinta Bacau vs Dinamo Bucuresti.

Total puncte sub tp1 182,5 la o cota de 1,87  la Netbet.

Handicap seturi hs1 – 1,5 la o cota de 1,53 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1  -5,5 la o cota de 1.86 la  .

Leave a Reply