Stan Wawrinka Vs Borna Coric ATP Chennai, finala, ponturi pariuri, avancronica

Stan a castigat ieri impotriva bunului sau prieten, Benoit Paire ( cu care de altfel a si castigat aici titlul de dublu in urma cu 2 ani de zile)  cel de-al 11-lea meci consecutiv la Chennai si este pe cale sa isi adjudece cel de-al 4-lea turneu castigat aici, al treilea consecutiv.

PARIAZĂ LIVE pe finala de la Chennai  AICI 

Ultimul obstacol in calea lui Wawrinka este tanarul talentat si ambitios croat Borna Coric, care a dus o lupta foarte apriga cu slovenul nationalizat britanic Aljaz Bedene. Croatul de 19 ani este primul tanar care reuseste sa ajunga la aceasta varsta intr- o finala de turneu ATP din 2008 incoace. Viitorul suna bine pentru el 🙂 Poate acum este inca necopt dar cert este ca Borna, daca isi va pastra increderea in el si seriozitatea de care da dovada are sanse bune sa intre in topul celor mai buni jucatori profesionisti din lume

 CELE MAI MARI COTE PENTRU MECIUL ZILEI DIN  TENIS LE GASESTI  AICI!

Este cea de-a treia intalnire intre cei doi jucatori, pana acum Stan are 2-0, ultima intalnire avand loc chiar aici anul trecut, o partida ce a fost la discretia elvetianului.

 

Ponturi pariuri pentru biletul zilei din tenis

setul 1 handicap -1.5 Wawrinka, cota 1.50 la casa de pariuri SportingBet (pe care noi o recomandam ca perfecta pentru pariurile din tenis)

setul 2 handicap -1.5 Wawrinka , cota 1.50 la  SportingBet

sub 20.5 game-uri in meci , cota 1.94 la  Unibet

 

Leave a Reply