Simona Halep – Svetlana Kuznetsova, semifinala WTA Sydney, ponturi pariuri, avancronica

Iata ca Simona a trecut cu brio si al doilea test al anului si si-a facut cadou prezenta in semifinalele turneului de la Sidney. Partida de azi contra Karolinei, asa cum bine am anticipat in avancronica scrisa ieri, a depins de modul in care Simona a raspuns serviciului puternic al inaltei si puternice cehoaice. Atata timp cat returul a functionat la nievl ridicat, Simona a dominat meciul,  cand constanta si adancimea loviturilor i-au lipsit, Pliskova nu a a ratat ocazia sa atace fulgerator cu imensa sa dreapta. Dar totul e bine cand se termina cu bine si iata ca Simona are 3-0 H2H cu cehoaica si un record de 2-o in intalnirile pe care le-a disputat in circuitul WTA in anul 2016

 

VEZI AICI AVANCRONICA CELOR 2 TURNEE WTA ALE SAPTAMANII !

Svetlana Kuznetsova a inceput si ea anul 2016 in forta, cu 4 victorii in 5 partide( singura infrangere a fost surprinzatoare la Auckland in fata Tamirei Paszekm fosta eleva ( si  iubita) a lui Andrei Pavel care incearca sa revina in topul tenismenelor. Cu victorii clare in fata Sabinei Lisicki si Sarei Errani ( chiar cu revenire de la 1-5 in primul set cu intalianca) e clar ca experimentata rusoaica este intr-o forma foarte buna. Jocul ei este un joc ce se potriveste cel mai bine pe zgura, foloseste mult top-spin  ( de altfel Sveta este castigatoare de Roland Garros )

Intalnirile directe dintre cele doua sunt in favoarea Simonei, romanca conduce cu 3-0, insa nu s-au mai intalnit pe hard din 2011, unde la Torornto, tanara si speranta de pe acea vreme, Simona Halep, s-a impus greu in 3 seturi .

MIZEZI PE SURPRIZE LA SIDNEY ? PROFITA DE CELE MAI MARI COTE AICI !

Match-up-ul de maine se anunta extrem de interesant. Cu o Simona care de obicei, asa cum se intampla in cazul marilor jucatori, isi ridica nivelul atunci cand se apropie de finalul competitiei si cu o Sveta care la experienta ei stie cum sa abordeze astfel de partide. Va depinde foarte mult deznodamantul partidei de forma fizica in care cele doua sportive se afla. Ambele au avut probleme in acest debut de an. Imbucurator pentru Simona este faptul ca tendonul lui Ahile de la piciorul stang nu i-a mai pus probleme in disputa de azi-dimineata. Inca ceva de remarcat la Halep. Implicarea mult mai activa a lui Darren Cahill. Pana acum australianul a fost chemat la on court coaching de 3 ori de Simona, iar asta este un lucru extrem de pozitiv!

PARIAZA PE MECIURILE SIMONEI HALEP LA CASA DE PARIURI CU CELE MAI BUNE COTE PENTRU TENIS FEMININ!

 

Ponturi pariuri

Cota Simonei pentru castigarea titlului la Sydney este de 2.25 la casa de pariuri online Sportingbet

2-0 pentru Simona in meciul de maine pentru o cota de 2.10 de la casa online de pariuri Unibet

castigator primul set Simona Halep  1.52 la casa de pariuri online NetBet

Leave a Reply