Serie A : Udinese vs Atalanta , avancronică, ponturi, pronosticuri

Este un meci al echipelor la care contează cel mai mult jucătorii absenți. Udinese a avut un sezon greu pe fondul accidentării unor jucători precum Heurtaux, Guilherme sau Duvan Zapata, evoluțiile lor fiind de natură să aducă mai multe puncte și goluri pentru zebrette. Schimbarea neinspirată a antrenorului și noul stadion sunt și ele aspecte care au influențat negativ echipa din Udine.

de roon

Poti paria live si sa urmaresti meciul in acelasi timp aici

Atalanta a suferit și ea în absența lui Pinilla, cu Boakye indisponibil și Gaetano Monacchelo neagreat de Reja. Se adaugă și accidentările unor jucători precum Boukary Dramé, Andrea Conti sau Carmona, precum și incredibila serie de cartonașe roșii încasate de nerrazurri. Pentru meciul cu Udinese se adaugă plecarea lui Maxi Moralez, transferat în Mexic la Club Leon. Este o pierdere importantă, Alejandro Gomez și Marten de Roon rămânând cam singuri în linia mediană cu Cigarini sau Migliacio cam depășiți de sarcini și joc . German Denis este și el departe de forma de acum câțiva ani și cred că echipa din Bergamo ar trebui să fie activă în această perioada de transferuri. Lipsește și Gabriel Paletta, beneficiar al unui cartonaș roșu în meciul cu Napoli, fostul fundaș de la Boca, Parma sau Milan fiind omul de bază al defensivei .

udinese

 CELE MAI BUNE COTE DIN SERIE A LE GASESTI AICI !

Udinese abordează meciul cu Thereau revenit și cu o susținere bună din partea unor jucători precum Franesco Lodi, Badu, Edenilson sau Di Natale . Veteranul echipei, convins de președintele Pozzo să își amâne retragerea nu este în grațiile antrenorului, dar aportul sau nu este unul de neglijat . În defensivă va lipsi Molla Wague, dar sunt apți Danilo, Felipe și foarte posibil Thomas Heurtaux . Brazilianul Guilherme poate reintra și el în primul 11 alături de atacantul uruguayan Aguirre .

Meci nul X solist, cota 3.20 la SportingBet .

Victorie Udinese, cota 2.28 la Winmasters .

Cyril Thereau marcator, cota 3.05 la NetBet .

Total cartonașe în meci, peste 5,5, cota 1.83 la NetBet .

Cartonaș roșu, peste 0,5, cota 2.95 la casa de pariuri online NetBet .

One Response

Leave a Reply