Serie A : Genoa FC vs Sampdoria UC: avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

Serie A se reia cu un meci de tradiție, derby della Lanterna. Este un meci în care gazdele, Genoa, au avantaj clar în persoana antrenorului. Gian Piero Gasperini are un bilanț excelent în fața Sampdoriei pe banca celor de la Genoa, dar si când o antrena pe Palermo. 

Anul 2014 a fost cel care i-a “șifonat” puțin acest palmares, Sampdoria obținând două victorii, ambele cu 1 la 0, cu il grifone în postura de gazdă. În rest vorbim despre victorii senzaționale, cu 3 la 0 sau 3 la 1 ca în mai 2009 când Diego Milito reușea o triplă și Genoa câștiga cu un om în minus, după eliminarea lui Thiago Motta.

genoa

Pariorii romani au ales casa lor de pariuri preferata! Nu este nicio surpriza!

Ambele echipe nu au un sezon strălucit, au fost eliminate și din cupă, Genoa „reușind” să fie eliminata de către o echipă din serie C. Derby-ul vine excat atunci când trebuie pentru echipa lui Gasperini, care, dacă vrea să iasă din criză, după 4 eșecuri al rând în campionat, trebuie să o faca într-un meci important . Sampdoria a dat semne de viață pe fianlul anului, când după 4 înfrângeri a reușit să ia un punct cu Lazio și să o învingă pe Palermo. Cred că este doar un foc de paie, președintele Ferrero făcând deja o nouă mutare ciudată prin aducerea lui Ricky Alvarez. Este o achiziție ciudată, cred ca si Montella este de acord, într-un moment în care Doria are nevoie de certitudini nu de un fotbalist de 27 de ani, dărâmat psihic. Singurul motiv al acestei achiziții ar fi cel de a-i găsi pereche lui Antonio Cassano, un jucător absolut inutil în acest sezon. Plecările iminente ale unor oameni precum Eder sau Roberto Soriano anunță o perioadă grea pentru Sampdoria.

Pariaza pe meciurile din Serie A in timp ce vezi meciurile transmise Live aici!

Pentru Genoa se discută aducerea lui El Shaarawy sau Kevin Gomis de la Nisa, dar cel mai important lucru este ca mister Gasperini să găsească soluții pentru a schimba jocul echipei. O defensivă cu trei oameni, tot trei în ofensivă, un trequartista pierdut, totul a dus spre o Genoa sterilă în atac și slabă în apărare . Laxalt, Ntcham sau Leonardo Pavoletti sunt oamenii care au evoluat bine pentru echipa rossoblu, în timp ce Diego Perotti este dezamăgitor, cu un singur gol și o pasă decisivă plus eliminarea din meciul cu Bologna. Aducerea lui Suso de la Milan poate reprezenta o soluție . Cu Perotti suspendat, se speră în recuperarea unor jucători precum Marchese, Burdisso sau Tino Costa pentru derby . Sampdoria speră și ea să îi aibă apți pe Matias Silvestre, Edgar Barreto și Eder . Se anunță un meci tare, cu stadionul plin, Genoa reușind în ciuda evoluțiilor slabe să aibă o medie de peste 21.000 de spectatori la meciurile de acasă.

Ponturi si pronosticuri la pariuri pentru biletul zilei

Victorie Genoa, cota 2.20 la casa de pariuri SportingBet .

Ambele marchează, cota 1.83 la agentia de pariuri Winmasters .

Total goluri Genoa, peste 1,5, cota 2.30 la casa de pariuri NetBet .

Diego Laxalt marcator, cota 6.00 la casa de pariuri NetBet .

Leave a Reply