Serie A : AC Milan vs Bologna FC, avancronică, ponturi, pronosticuri, 6 ianuarie

Este un meci între două echipe, care alături de Empoli m-au impresionat plăcut în noiembrie și decembrie. Atât Milan cât și Bologna au dat jucători în echipa tip a lunii decembrie – este vorba despre Ricardo Montolivo ( 91% procentul duelurilor câștigate, 88% pase reușite), Giacomo Bonaventura ( 14 ocazii create, 1 gol, o pasă decisivă) și Luca Rossettini (2 goluri pentru fundașul dreapta, eficient și în acțiunile defensive).

bonaventura

Pariaza live pe meciul MILAN vs BOLOGNA doar la aceasta casa de pariuri

Milan caută și nu prea jucători în această periaoda, Rabiot, Soriano, Banega sau Witsel fiind anunțați de ceva timp ca ținte ale milanezilor. Sigură este mutarea lui Vasquez, cu Nocerino plecând spre Palermo precum și revenirea lui Boateng. Bologna s-a orientat spre El Shaarawy, care este vizat și de Genoa, dar mai curând s-ar putea alege cu jucătorul Milanului, Alessio Cerci . Il diavolo l-ar putea ceda și pe De Jong, căpitanul din sezonul trecut făcând meciuri modeste, precum cel cu Hellas Verona și neavând cum să joace alături de Montolivo în linia mediană. În atac, Bacca, Luiz Adriano și Niang au înscris în total 18 goluri, lucru bun, iar tinerii precum Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Calabria și Bertolacci au un cuvânt de spus în actuala echipa a Milanului. Se poate spune că lucrurile merg bine la începutul unui ianuarie dificil cu meciuri cu Bologna, Roma, Fiorentina și un duel capcană în cupă împotriva lui Carpi.

destro

Pariezi pe victoria Milanului? Aici ai GARANTAT cea mai buna cota disponibila!

Bologna vine cu Donadoni pe banca și Mattia Destro resuscitat, dar cu probleme în linia de mijloc, unde pe lângă inexactitatile legate de construcție apar și absențele unor jucători precum Luca Rizzo, Lorenzo Crisetig și Giaccherini . Amadou Diawara rămâne omul de bază în acest context, jucătorul din Guineea fiind vizat deja și la naționala de tineret a Italiei . Alături de Taider, Brienza sau experimentatul Brighi, Diawara va încerca să pună probleme Milanului cu speranța că Mounier sau Destro vor marca, iar Rossettini sau Adam Masina vor face din nou un meci bun . La Milan lipsesc Romagnoli, suspendat și Jérémy Menez, accidentat . Alex va face cuplu în defensivă cu Mexès sau Zapata, asta dacă nu cumva Mino Raiola mai face ceva presiuni pentru Rodrigo Ely …

HINTS & TIPS PENTRU INTOCMIREA BILETULUI ZILEI

Victorie Milan, cota 1.53 la Winmasters .

Total goluri, sub 2,5, cota 1.76 la casa de pariuri NetBet .

Milan câștigă fără să primească gol, cota 2.30 la agentia de pariuri SportingBet .

Giacomo Bonaventura marcator, cota 3.55 la NetBet .

Leave a Reply