Romania vs Spania Ponturile partidei

Romania vs Spania Ponturile partidei

Meci de gala pentru nationala Romaniei. Tricolorii vor juca impotriva campioanei europene en-titre Spania, intr-un meci de pregatire pentru EURO 2016. Partida va avea loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena sambata de la ora Romaniei 21:45. Tot ce trebuie sa stii despre Romania vs Spania Ponturile partidei doar in cele ce urmeaza.

Selectionerul Anghel Iordanescu citat de prosport.ro ,,M-am intalnit cu Del Bosque si m-a intrebat de ce jucam la Cluj si nu pe National Arena. I-am spus ca terenul de la Cluj e mai bun decat cel de pe Arena Nationala”

Romania vs Spania Ponturile partidei

Cluj Arena

Sa fie acesta adevaratul motiv ,,generale”?! De ce nu i-ai spus de calitatea ,,foarte buna” a tot ce tine de National Arena, de la gazon pana la tribune, acoperis, administrator(chiar oare cine e?!)? De ce nu i-ai spus ca in Cluj-Napoca sunt 2 stadioane de fotbal care pot oricand organiza un meci de asemenea anvergura si ca orasul Cluj-Napoca mai dispune de o Sala Polivalenta la cele mai inalte standarde? De ce nu i-ai spus ca ,,in provincie” cand joaca ,,Nationala” toate stadioanele sunt pline(vezi meciul cu Feroe) si ca publicul incurajeaza jucatorii indiferent de rezultat si mai ales de prestatie, care sa recunoastem nu e mereu foarte buna?!

 

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Si acum sa trecem la ale noastre…Romania vs Spania ponturile partidei

Cele 2 nationale s-au intalnit pana in prezent de 15 ori, iar bilantul este unul perfect egal cu 5 victorii pentru nationala Romaniei, 5 pentru Spania si alte 5 meciuri terminate la egalitate.

Cea mai mare victorie pentru Spania, a fost un 6-0 in chiar prima partida jucata intre cele 2 echipe nationale in anul 1962.

Cea mai mare victorie pentru Romania a fost un 3-1 in preliminarile Campionatului European din 1988.

Ultima partida dintre cele 2 formatii a avut loc in anul 2006 si a fost castigat de Romania prin golul marcat de Ciprian Marica.

Romania nu a pierdut niciodata o partida amicala impotriva Spaniei (2 victorii si 1 egal)

Pariaza pe sansa dubla egal sau Romania la cota 2,15, cei 250RON oferiti ca pariu fara risc exclusiv membrilor Superpont

Ultima partida pierduta de Romania pe teren propriu a fost in fata Turciei in preliminarile Campionatului Mondial 2014

Ultimul amical pierdut de Romania pe propriul teren a fost cu Israel in anul 2010

Romania este echipa cu cele mai putine goluri primite in preliminarii, doar 2 in 10 partide

Romania este una dintre echipele cu cele mai putine goluri inscrise in preliminarii, doar 11.

Sa nu marcheze ambele echipe cota 1,64 la casa de pariuri online Netbet

Golgheterii Romaniei in preliminarii sunt Bogdan Stancu si Paul Papp(neconvocat pentru aceasta partida)

Romania vs Spania Ponturile partidei

Bogdan Stancu-unul dintre golgheterii Romaniei in preliminarii

De la ultima partida dintre cele 2 echipe, Spania a cucerit 1 Campionat Mondial si 2 Europene, iar Romania s-a calificat doar la Euro 2008

Spania are cota 6.00 pentru castigarea Euro, pariaza pe aceasta cota cei 150RON oferiti ca pariu fara risc exclusiv membrilor Superpont

Spania face parte din grupa D alaturi de Croatia, Cehia si Turcia

Romania face parte din grupa A, alaturi de tara gazda Franta, Albania si Elvetia

Romania are cota 1.86 ca se califica mai departe, pariaza pe aceasta cota din cei 300RON oferiti exclusiv membrilor Superpont

 

Leave a Reply