Rafael NADAL Vs Novak DJOKOVIC, episodul 47

Rafa si Nole. Doi dintre cei mai mari campioni ai tuturor timpurilor. Doi oameni cu care suntem privilegeati a fi contemporani se intalnesc astazi pentru a 47-a oara in cariera ! Este cel mai mare numar de intalniri oficiale intre doi jucatori din circuitul ATP in era OPEN.  Scorul intalnirilor directe este 23-23, NICIODATA de-a lungul intalnirilor Nole nu a avut un H2H pozitiv in fata spaniolului, desi el a castigat  detasat toate cele 4 partide din 2015 si are 8 victorii in ultimile 9 partide jucate.

 CELE MAI MARI COTE PENTRU MECIUL ZILEI DIN  TENIS LE GASESTI  AICI!

Dar istoria este istorie 🙂 Analiza circumstantelor in care se disputa aceasta partida: finala de turneu ATP250, debut de an, etc ne face o misiune si mai grea pentru a putea anticipa ce sa va intampla. Ambii jucatori au avut probleme pe parcursul acestui turneu ( Rafa a fost dus in prelungiri de conationalul Carreno Busta si de Andrey Kuznetsov in timp ce Nole a scapat ca prin urechile acului de seturi decisive cu Berdych si mai ales cu Leonardo Mayer ) Insa , asa cum am anticipat si noi in avancronica primei saptamani ATP a anului, avem finala visata si asteptata de toata lumea !

PARIAZĂ LIVE pe MECIUL TITANILOR  AICI 

Cred ca meciul de astazi are sanse bune de a fi diferit de cele 4 intalniri directe dintre cei doi de anul trecut cand Nole a fost „intr-o alta liga” asa cum sportiv recunostea Rafa. Chiar daca Rafa nu e la nivel maxim, forma sa sportiva s-a imbunatatit vizibil incepand cu perioada turneelor din Asia 2015. La Doha a impresionat prin serviciul care a fost de multe ori la nivel foarte ridicat. Chiar daca i-a scapat de cateva ori si forehandul a aratat de multe ori la nivelul la cre eram obisnuiti sa il vedem. Rotatiile la spin au mai scazut tocmai pentru a fi potrivite pentru o suprafata rapida, pentru a-l ajuta sa fie mai agresiv.

Nole nu pare la nivel maxim in acest inceput de an, insa nu i-a lipsit in nicio partida acea incapatanare specifica lui si sarbilor in general, acea abnegatie, acea incredere in fortele proprii . Indiferent de scor el stie ca are prima sansa sa castige aproape orice meci pe care il disputa. Perioadele mai putin bune din timpul partidelor a fost imediat uitata de jocul excelent pe care l-a prestat ca raspuns pentru acele perioade de concentrare mai scazute.

PONTURI PARIURI

peste 21 game-uri in meci , cota 1.80 la  SportingBet

peste 9 game-uri in meci Nadal 1.80 la  SportingBet

peste 109.5 minute in meci 1.88 la Unibet

Sa ne bucuram de tenis!

 

Leave a Reply