Avancronici si analize fotbal: Primeira Liga – Braga vs Estoril

Ultimul meci din etapa cu numarul 21 in Primeira Liga incepe la ora 23:00. Meciul se va juca pe Estadio Municipal de Braga, unde S.C Braga va primi vizita echipei antrenate de Fabiano Soares Pessoa, Estoril.

bragaBraga este pe locul 4 in Primeira Liga, cu 36 de puncte in 20 de etape ( 10 V, 6 E si 4 I ) si cu un golaveraj de +19 golur ( 33 inscrise si 14 primite ). Braga este una din cele mai bune echipe din fotbalul portughez, aproape in fiecare sezon fiind una din echipele care lupta pentru titlu.

Forma Bragai din ultimele 5 etape este a 3a din campionat, reusint sa acumuleze 10 puncte din 3 victorii ( 3-0 cu Academica, 2-3 cu Nacional si  5-1 cu Rio Ave ), 1 rezultat de egalitate ( 0-0 cu Boavista ) si o infrangere ( 3-2 cu Sporting ), etape in care echipa antrenata de Paulo Fonseca a inscris 13 goluri si a primit 6.

 

Pariaza meciul Braga vs Estoril  LIVE doar la aceasta casa de pariuri!!!

 

Braga este o echipa care obtine in mod constant rezultate bune, insa din pacate Primeira a fost mereu un campionat  in care lupta s-a dus intre FC Porto ( 10 campionate in palamres ), Benfica ( 4 campionate in palmares )  si Sporting ( 2 campionate in palmares ), echipe care se afla si in acest moment pe primele 3 locuri.

De asemenea, parcursul gazdelor in cupa este unul excelent, ajungand in Semifinale unde a batut-o deja in prima mansa pe Rio Ave cu 1 la 0. Daca in retur Braga reuseste sa scoata macar un rezultat de egalitate, o va intalni in finale pe FC Porto, echipa care a castigat in fata adversarei sale din cupa, Vicente, cu 3 la 0.

Forma: V E E V V

 

Foloseste cei 100% pariu fara risc de pana la 200 RON oferiti de SuperBet si inmulteste-ti banii cu acest meci !

 

estorilEstoril este pe locul 11 in Primeira Liga cu 23 de puncte in 20 e meciuri jucate ( 6 victorii, 5 egaluri si 9 infrangeri ) si cu un golaveraj negativ de -6 goluri ( 19 inscrise si 25 primite ).

Desi Estoril este la mijlocul clasamentului, echipa antrenata de Fabiano Soares Pessoa este la doar 5 puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Academina.

In ultimele 5 etape, Estoril a acumulat doar 6 puncte ( 2 victorii : 2-0 cu Belenenses si  1-3 cu Moreirensee ) si 3 infrangeri ( 1-0 cu Arouca, 1-2 cu Benfica si  1-3 cu FC Porto ) si a marcat 7 goluri dar tot atatea a primit.

In Taca de Portugal, Estoril a fost eliminata de Rio ave, dupa un meci in care cei din urma s-au impus la scor de neprezentare, 3 la 0.

Forma I V I I V

 

A devenit rapid casa de pariuri preferata a romanilor ! Dispune si de cea mai buna optine de CASHOUT !

 

Echipe probabile:

  • Braga: Marafona – Carneiro, Boly, Ringstad, Silva – Silva, Luiz Carlos, Vukcevic, Josue – Eduardo, Stojiljkovic
  • Rio Ave: Kieszek – Mano, Tavares, Diego, Anderson Luis – Amado, Taira – Fernando, Mattheuses, Marion – Bonatini

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

  1. Victorie Braga – Cota 1.45 ( Casa de pariuri online NetBet )
  2. Peste 2.5 goluri – Cota 2 ( Casa de pariuri online UNIBET )

Pronosticuri by BTB  

  • Luna Februarie: 31 W – 20 L
  • Luna Ianuarie: 69 W  –  65 L

Leave a Reply