Ponturi, pronosticuri volei: Serie A1 Masculin- Calzedonia Verona vs Gi Group Monza

In ultima runda a sezonului regulat din Serie A1 masculin, Calzedonia Verona primeste vizita celor de la Gi Group Monza. Meciul se va juca duminica, 6 martie in sala Olimpia incepand cu orele 19:00. Partida se anunta una extrem de interesanta datorita obiectivelor celor doua echipe. Verona are ca si obiectiv ramanerea pe pozitia a patra si accederea in final four-ul competitiei, in schimb mai slab clasata Monza, isi joaca ultima sansa pentru un loc in play off-ul campionatului.

Calzedonia Verona ocupa pentru moment locul al 4-lea, acumuland 41 de puncte, cu 3 puncte peste echipa din Perugia si la 6 puncte distanta de Trentino. Acestia au 13 victorii si 8 infrangeri si un setaveraj pozitiv de 49:33. Echipa condusa de antrenorul Andrea Giani, a reusit 3 victorii consecutive impotriva echipelor: Trentino, Ravenna si Milano, in toate acestea castigand maximum de puncte, ceea ce arata perioada favorabila prin care trec veronezi. Acestia vin dupa o victorie importanta in competitia europeana impotriva echipei franceze Sete, reusind calificarea in semifinalele Cupei Challenge. Obiectivul echipei din Verona este de a se mentine pe pozitia a 4-a in Serie A1, cea care i-ar asigura un loc in final four-ul competitiei si o eventuala posibilitate de a se lupta pentru titlu. Acest lucru se poate realiza daca in meciul din aceasta seara gazdele castiga cel mult un punct.

Echipa probabila: Aidan Zingel, Carmelo Gitto, Michele Baranowicz, Sasha Starovic, Taylor Sander, Bartosz Bucko, Nicola Pesaresi(libero). Antrenor: Andrea Giani.

Membrii Superpont primesc un pariu fara risc in valoare de 250RON, iar in fiecare saptamana se pot inscrie gratuit la concursul cu premii saptamanale in valoare de 65000RON

Gi Group Monza se claseaza in acest moment de locul al 9-lea cu 22 de puncte in cele 21 de meciuri disputate, cu 7 victorii si 14 infrangeri si un setaveraj negativ de 32:49. Monza se afla la 3 puncte distanta de locul 8, pozitie ce i-ar asigura accederea in play off-ul competitiei. O victorie cu 3 puncte in aceasta seara impotriva celor de la Verona i-ar duce pe Gi Group Monza la egalitate de puncte cu Padova, locul 8 decidandu-se in urma setaverajului celor doua echipe. Oaspetii din aceasta seara vin dupa doua esecuri in meciurile anterioare impotriva echipelor Lube Civitanova si Padova, nereusind sa castige vreun punct in aceste partide. Antrenorul Vacondio Oreste dispunand de lotul complet, ramane optimist si crede ca meciul se poate castiga atata timp cat jucatorii isi mentin concentrarea necesara.

Echipa probabila: Zanatta Renan, Botto Iacopo, Pieter Verhees, Jovovic Nicola, Andrea Galliani, Beretta Thomas, Rizzo Marco (libero). Antrenor: Vacondio Oreste.

Meciul din aceasta seara va semana cu o finala, atat pentru Verona cat si pentru Monza. Gazdele trebuie sa castige pentru a ramane pe pozitia a 4-a in schimb oaspetii isi doresc victoria pentru a putea intra in play off-ul competitiei. Va fi un meci dificil pentru ambele echipe, o disputa interesanta in care cele doua echipe isi vor etala fortele individuale.

Cea mai buna OPTIUNE CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

PONTURI SI PRONOSTICURI: CALZEDONIA VERONA – GI GROUP MONZA :

Total puncte peste tp2 135,5 la o cota de 1,60 la  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Handicap seturi hs1 – 1,5 la o cota de 1,50 la UNIBET

Handicap la puncte Hp1 – 8,5 la o cota de 1.70 la WINMASTERS

Leave a Reply