Ponturi, pronosticuri volei: Serie A1- LPR Piacenza vs Ninfa Latina

LPR Piacenza – Ninfa Latina este meciul ce incheie etapa cu numarul 20 in prima liga italiana. Echipa oaspete spera la un rezultat pozitiv in  PalaBanca, o victorie insemnand reintrarea in lupta pentru un loc in play offul campionatului. Piacenza tinteste spre a 3-a victorie stagionala si incearca sa incheie perioada foarte slaba in care se afla.

LPR 2

LPR Piacenza ocupa ultimul loc in clasamentul Seriei A1, acumuland doar 7 puncte in cele 19 partide disputate. Ros-albii au reusit doar 2 victorii sezonul acesta, ambele fiind impotriva „vecinei” din clasament, Milano. Cele doua sunt despartite de doar 4 puncte fiind implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii. Setaverajul „lupilor” indica un dezastruos 18:53 win/lost si reflecta perfect sezonul negru al Piacenzei. In ultimele 5 meciuri din campionat, echipa lui Giuliani Alberto parea foarte hotarata sa paraseasca ultima pozitie a clasamentului, dar nu a reusit sa adune puncte vitale pentru indeplinirea obiectivului si mai ales importante pentru moral. Chiar daca arata o forma foarte slaba, Piacenza are de aparat palmaresul contra Latinei, echipa care nu a castigat nici un meci din cele 6 disputate  in PalaBanca. Antrenorul Giuliani se poate baza pe intreg lotul de jucatori, nefiind anuntat nici un accidentat.

Echipa probabila: Coscione Manuel, Kohut Emanuel, Perrin John Gordon, Patriarca Stefano, Sedlacek Marko, Luburic Drazen, Lampariello Davidson (libero). Antrenor: Giuliani Alberto.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ninfa

Ninfa Latina se afla pe pozitia 9 cu 21 de puncte si un setaveraj de 32:45 win/lost. Echipa lombarda se afla la doar un singur punct de primul loc care duce in play off. Urcarea in clasament depinde si de rezultatele Monzei respectiv Padovei, cele 2 echipe aflandu-se la egalitate pe locurile 7 si 8 fiind despartite de setaveraj. In deplasarile din acest sezon Latina are 3 victorii in 9 meciuri disputate si un setaveraj de 15:20. Desi la prima vedere par  o echipa accesibila, lombarzii au reusit sa puna in dificultate adversarii fapt confirmat cu victoriile de pe terenul Monzei si Veronei. Antrenorul Placi Camilo il va reintroduce in formula de start pe Sket Alen dupa ce etapa trecuta l-a menajat in meciul contra celor din Trentino. De asemenea nu exista accidentati in tabara Latinei.

Echipa probabila: Pavlov Nikolay, Krumnis Davis,Sket Alen, Rossi Andrea, Daniele Sottile, Mattei Andrea. Antrenor Placi Camilo

Partida din PalaBanca va pune fata in fata doua echipe cu un parcurs modest in actualul sezon, dar dornice sa acapareze cele 3 puncte puse in joc. Meciul are o miza mai mare pentru lombarzi care tintesc prima victorie pe terenul Piacenzei dar si locul care le va asigura participarea in play off.

 

Mizeaza aici pe meciul LPR Piacenza vs Ninfa Latina, ia bonusul de pana la 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

PONTURI SI PRONOSTICURI CSM BUCURESTI si VC WIESBADEN :

Total puncte peste tp1 177,5 la o cota de 1,85 la Netbet

Handicap seturi hs2 -1,5 la o cota de 1,55 la Winmasters

Handicap la puncte hp2 -6,5 la o cota de 1,85 la .

 

Leave a Reply