Ponturi, pronosticuri volei: Divizia A1 Masculin – Volei Club Banatul Caransebes vs Tricolorul LMV Ploiesti

Banatul-Caransebes

Meciul de deschidere al etapei cu numarul 18 din Divizia A1 Masculin pune fata in fata Volei Club Banatul Caransebes si Tricolorul LMV Ploiesti. Se anunta o confruntare interesanta intre doua echipe cu obiective diferite. Echipa din Caransebes incearca forteaza patrunderea in top 4, locul 4 fiind ultimul care asigura un loc in play offul campionatului , iar de cealalta parte LMV Ploiesti tinteste un rezultat pozitiv pentru a-si consolida pozitia in vederea ocuparii unui loc in 5-8- ul competitiei.

 

 

Volei Club Banatul Caransebes  vine dupa o infrangere in deplasare, pe terenul celor din Piatra Neamt in 5 seturi. Desi au inceput bine partida, elevii lui Valentin Pereu au pierdut primul set, revenind in setul 2 si 3, dar pierzand in setul decisiv la limita cu 15-13. Astfel Caransebes ocupa locul 5 in campionat cu 30 de puncte dintr-un total de 51, cu un setaveraj pozitiv de 35:27. Banatenii se pot lauda cu un 7/1 (win/lost) pe teren propriu, singura echipa care a castigat in fata celor de la Zalau cu un sec 3-0. De asemenea, Caransebes construieste o adevarata fortareata in sala proprie, marturie fiind setaverajul de 21:6 in 8 meciuri disputate acasa. In deplasare, echipa lui Valentin Pereu nu se descurca extraordinar, reusind sa stranga doar 2 victorii din 9 deplasari. Banatenii au reusit sa invinga doar in deplasarile de la Unirea Dej si U Cluj, reusind contraperformanta de 7 infrangeri consecutive in meciurile de pe terenul adversarelor.

Echipa probabila: Antwain Aguillard, Birau Fabian, Frederico Teixeira, Srdjan Pantelic, Laurentiu Vanatoru, Aivaras Patrusevics, Cedic Vladimir. Antrenor Valentin Pereu.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

 

 

Tricolorul LMV Ploiesti  se deplaseaza pe teren strain a 4-a oara in ultimele 5 etape si are programata si etapa viitoare o confruntare cu liderul SCM U Craiova saptamana viitoare. Lupii galbeni ocupa locul 6 cu 26 de puncte, 4 mai putine decat adversarul de astazi. In partidele din deplasare, ploiestenii alterneaza victoriile cu infrangerile, avand un 4:4 (win/lost). Au reusit sa castige in deplasarile de la Galati, Dinamo Bucuresti , Cluj si Constanta(retrasa din campionat), dar au pierdut cu Zalau, Baia Mare, Piatra Neamt si Unirea Dej reusind un setaveraj pozitiv de 17:13. Pe teren propriu „lupii” stau mai slab inregistrand 4 victorii si 5 infrangeri cu golaveraj de 15:19. Meciul contra banatenilor reprezinta o sansa buna pentru ploiesteni de a se mentine pe  pozitia 5 la finalul primei faze a campionatului. Pentru meciul contra Banatului antrenorii Marian Anton si Madalin Marinescu se pot baza pe intreg lotul de jucatori.

Echipa probabila: Gjoko Josifov,  Cosmin Ghimes, Tomi Rumpunen,  Florin Voinea, Cristian Imhoff,  Vlada Aleksic, Alexandru Călin .Antrenori Marian Anton și Mădălin Marinescu

Mizeaza aici pe meciul Volei Club Banatul Caransebes  vs Tricolorul LMV Ploiesti, ia bonusul de  200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Se anunta un meci extrem de disputat, ambele echipe dorind acapararea celor 3 puncte puse in joc. Ramane de vazut daca ploiestenii reusesc sa duca mai departe „traditia ” de a nu pierde pe terenul celor de la Banatul Caransebes sau banatenii reusesc sa reintre in lupta pentru play offul campionatului.

PONTURI SI PRONOSTICURI Volei Club Banatul Caransebes – Tricolorul LMV Ploiesti

Total puncte sub tp1 180,5 la o cota de 1,85 la Netbet.

Handicap seturi hs1 – 1,5 la o cota de 1,50 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1 -12,5  la o cota de 1.80 la .

Leave a Reply