Ponturi, pronosticuri volei: Divizia A1 Feminin – Dinamo Bucuresti vs SCM U Craiova

Astazi, 27.02 Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la SCM U Craiova in meciul care deschide etapa cu numarul 18 din Divizia A1 feminin. Oltencele spera la un rezultat pozitiv in capital, o victorie insemnand egalarea la puncte a Penicilinei Iasi, contracandidata in lupta pentru evitarea retrogradarii. De cealalta parte Dinamo cauta sa-si consolideze pozitia in vederea ocuparii unui loc in play offul campionatului.

Dinamo Bucuresti ocupa locul 4 in Divizia A1, cu 36 de puncte stranse in cele 17 meciuri disputate in sezonul actual. In cele 8 meciuri disputate pe teren propriu, dinamovistele au inregistrat doar 2 infrangeri, una dintre ele fiind administrata de catre lideul Alba Blaj iar cealalta de Targul Mures.  Forma echipei in deplasare este una destul de slaba inregistrand 3 infrangeri in ultimele 5 etape, pierzand pe terenul celor de la Targoviste, Blaj si Piatra Neamt. Dinamo traverseaza  o perioada incarcata,  fiecare meci insemnand o finala dupa cum afirma si vicepresedintele clubului Marian Stefan: „După meciul cu Blajul, pentru Dinamo au urmat șapte finale. Patru dintre ele le-am câștigat, cu Rapid, Cluj, Iași și Lugoj. Urmează cele cu Piatra Neamț, Craiova și Târgu Mureș. Dacă încheiem această serie cu șapte victorii, atunci avem șanse mari nu doar să ne îndeplinim obiectivul, ci și să-l depășim. Meciurile care vor urma după această serie, cu CSM București, Bacău și Târgoviște, se pot încheia cu orice rezultat. Vreau să le mulțumesc fetelor că au înțeles că joacă la un club cu blazon, cum este Dinamo. Îndeplinirea obiectivelor ne va aduce satisfacții deosebite, și lor, și nouă, cei care suntem alături de ele” conform  csdinamo.eu.

Echipa probabila: Irina Horeică, Alida Marcovici, Elena Lăpușneanu, Alice Kapelovies, Mirela Corjeuțanu, Liana Badea,  Ana Maria Ștefan. Antrenor Branko Gajic.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

SCM U Craiova se afla in zona rosie a clasamentului, ocupand locul 10 cu doar 12 puncte castigate din totalul de 51. Oltencele au strans 4 victorii si 13 infrangeri in acest sezon, avand un setaveraj drastic de 13:40. In meciurile disputate in deplasare, Craiova a reusit sa invinga o singura data , pe terenul ultimei clasate Rapid Bucuresti. In rest, au fost 7 infrangeri consecutive care au dus la un setaveraj de 4:21. Antrenorul Alex Cosmo spera la un rezultat bun in deplasarea din capitala, echipa avand nevoie de cele 3 puncte pentru a se apropia de principala contracandidata in lupta pentru evitarea retrogradarii, Penicilina Iasi. De asemenea, o posibila victorie ar ridica moralul scazut al echipei oltene.Pentru meciul contra lui Dinamo, antrenorul Craiovei nu se poate baza pe serviciile Alinei Gagea, accidentata.

Echipa probabila: Beatrice Ramona Postea, Jessica Popovici, Gabriela Bianca Dancu, Delia Catalina Padurean, Roxana Mihaela Geoge, Adina Stanciu, Monica Nicoleta Foca (libero). Antrenor: Alexandru Cosma.

Mizeaza aici pe meciul Dinamo Bucuresti vs SCM U Craiova, ia bonusul de   200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

PONTURI SI PRONOSTICURI Volei Club Banatul Caransebes – Tricolorul LMV Ploiesti

Total puncte sub tp1 131,5 la o cota de 1,85 la Netbet.

Handicap seturi hs1 – 2,5 la o cota de 1,50 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1 -15,5  la o cota de 1.83 la .

Leave a Reply